Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 01:00 Mutass többet
Zene típus:
Pop, Hip-Hop/RnB, Elektronikus, Dance
Felszereltség:
WIFI, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Célunk, egy kreatív bár megvalósítása , ahol kizárólag arról szól minden nálunk töltött perced, hogy a lehető legjobban érezd magad!

Ha a SeVeN-ben vagy, nem számít milyen volt előtte a napod... Az számít, hogy most velünk jól érzed magad. Ezen a helyen végre nincs szükség arra, hogy feszengj a barátaiddal...nem kell izgulni ha leszólítasz egy szép lányt! Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy hétről hétre a legjobb bulikat éld át nálunk...

Lehetőség van arra, hogy akár asztalt foglalj, és akár a hét minden napján velünk légy! Korrekt árak, és udvarias kiszolgálás vár rád! A hét minden napján!
Szeretni fogod a helyet és az azt körülvevő varázst.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
1.0
Összesen 1
5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
  • Pár héttel korábban a barátnőm meghívott egy italra és a Club Sevenre esett a választásunk. Rendeltünk mindketten üdítőt és rendelés után én kértem egy pohár csapvizet. A pincér közölte hogy itt csak ásványvizet lehet inni. Hiába mondtam hogy már rendeltünk ennek ellenére a főnökére hivatkozva NEM hozott. Nem értem...Egy szem gyógyszert szerettem volna bevenni. Miért nem lehet? Azt talán nem tudják kifizettetni???Másnap a kutyánkkal sétálva két helyen ajánlottak vizet a kutyusnak mivel szintén nagyon meleg volt!!!


Értékeld Te is!

Club Seven

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Club Seven

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.