Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:30 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
Erzsébet utalvány
Felszereltség:
Melegétel, Kártyás fizetés
Rólunk:

Több évtizede müködik a Csalogató Kisvendéglő Zugló kertvárosi részén, nem messze a város központjától, de távol a város zajatól. Családias hangulatú, kerthelyisége mindig nyitva van, ahogy az időjárás megengedi.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.3
Összesen 9
5 6
4 2
3 0
2 0
1 1
 • Kiváló konyha, udvarias, gyors kiszolgálás.

 • Csalogató Étterem

  Kellemes, igazi kertvárosi, kockásabroszos kisvendégklő. Finom étel, mérsékelt ár.

 • 2 egymást követő nap jártam itt. Az ételek jó minőségűek voltak, pont annyi volt a mennyiség hogy még ne kelljen azon gondolkodni hogy elcsomagoltatom. A pincérek kedvesek, előzékenyek. A szakács aránylag gyors, legalábbis nem várakoztam fél óránál többet. Tisztasága, hangulata nekem bejött.

 • Csalogató Étterem

  Igazi családias hely, remek konyha, udvarias kiszolgálás, jó hangulat!

 • Csalogató Étterem

  A Csalogató étteremnek csak a neve és az értékelése csalogató.
  Tegnap volt szerencsénk betérni a feleségemmel.

  Az első fogás bableves illetve babgulyás volt, ami szemmel látható mód nem a legjobb minőséget képviselte. Egye fene, mondtuk, jöjjön a második. A natúr csirkém még elfogadható volt, de a többi hagyott némi kívánnivalót maga után. Ugyanis a sonkás - gombás mártás, rápirított sajttal így nézet ki: hús felett ezer gomba, azon két kockára vágott sonka, tetején két szelet sajt, odaszárítva. A köret? Egyáltalán nem hasonlított a steakburgonyára. Ahogy a páromé sem. Saját elmondása szerint az ő görög csirkéje sem hasonlított arra, amit a leírás sugallt.
  Ennek tetejébe - a távozás után használatos cifra jelzőimet most nem begépelve - a pincér 6500 forintot kért. Ezzel még nem is lett volna baj - adtam 7 ezret, jó állampolgárhoz híven - ám távozás után jobban megnézve a blokkot ez állt rajta: 6130 Ft.
  Nem ismerem a pincért, nem tudom, hogy hívják, de ez sok volt. Mivel tenni semmit nem tudok, reménykedek abban, hogy eme aljas, gerinctelen húzást látta a Teremtő s majd intézkedik.
  A helyet senkinek nem ajánljuk, ne tévesszen meg a hangzatos név, a körmönfont leírás és a sok ajánlás...


Értékeld Te is!

Csalogató Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Csalogató Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.