Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Francia
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Éttermünk 1993 óta lát vendégül, a szó klasszikus értelmében. Ars Poetica-ja, filzófiája: Tradíció és folyamatos fejlődés. A múlt és a jelen konyhakultúrája egyaránt fontos számunkra, a hagyományos magyar valamint modern nemzetközi finomkonyhák ízvilágát ötvözzük saját elképzeléseinkkel. A ház kulcsát húsz éve azért fordítjuk el a zárban minden reggel, hogy vendégeinket elégedettnek lássuk, kedvükre tegyünk.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
  • Cyrano Étterem

    Brunch-on vettünk részt külföldi barátainkkal. Őszintén? Eddig csak azt láttam, hogy mindig tele van külföldiekkel, de eszemben sem volt beülni. Barátaink viszont már 2 napja itt ebédeltek és vacsoráztak, szóval elutazásuk előtt ragaszkodtak hozzá, hogy az utolsó reggeli-ebédjüket itt fogyasszák el.

    A hely hangulata érdekes, modern, tetszett, hogy 12-kor még reggelizhettünk, kedvesek voltak a pincérek. Az étlapon minden étel óriásiban, igényesen fényképezve és bemutatva-ezt rendeled, ezt kapod alapon nyíltan játszanak. :)

    A hamburgerük nagyon finom volt, a palacsintájuk frissen sütött. Frissen facsart narancslé volt, ahogy a kétéves vendég kislánynak is természetesen hozták a megrendelt főtt tojást.

    Azt hiszem az ár volt egy hangyányit nem magyarokra hanem külföldiekre szabva és akkor megvan miért őket láttam itt gyakrabban... :)


Értékeld Te is!

Cyrano Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Cyrano Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.