Töltés
Asztalfoglalás Napi menü Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Ételbár, Magyaros
Felszereltség:
TV, Melegétel

Értékelések

Értékeld Te is
3.7
Összesen 7
5 4
4 1
3 0
2 0
1 2
 • Délibáb Ételbár

  Lekezelő,bunkó és nem segítőkész kiszolgálás. Az ételre sok időt kellett várni. A csirke szárny gusztustalanul tokos és tollas volt. A pultos tanuljon JÓ MODORT! Nem ajánlom!

 • Gyakran járok ide eddig nem volt problémám!

 • Köszönjük a vendéglátást és NAGYON ISTENI volt a tegnap esti vacsoránk ami zuza pörkölt és brassói opecsenye vol mégegyszer köszönjük és SOK SIKERT A TOVÁBBI MÜKÖDÉSHEZ!!!!

 • Délibáb Ételbár

  Az étel nagyon finom, több éve járok hozzájuk ebédelni. Lehet bent cigizni, de kulturált emberek meg tudják oldani, hogy nem a másik ember szájába fújja a füstöt, szóval ezzel sincs bajom. Minden távozó ember után letörlik az asztalt, és sűrűn fel is mosnak, a tisztasággal nincs baj. Remélem még sokáig tudok hozzájuk járni :)

 • Délibáb Ételbár

  Délibáb ételbár Debrecen.

  Voltam a délibáb ételbár, és rendeltem egy milánóit. A második villavételnél észrevettem, hogy egy kettéhajtott fogpiszkáló volt a milánóiban. Kértem az üzlet tulajdonos telefonszámát, persze nem adták ide.
  Mondta a pultos és a hátul a szakács, ők nem tudják, hogy került bele.
  Akkor elmondom, hogy került bele !!!!!
  A vendégek otthagyják, amit nem esznek meg, aztán használja a fogpiszkálót, majd beledobja a ételbe! Így ez mehetne a kukába! De a maradékot visszaviszik, nem dobják ki, hanem szépen eladják újból!
  Plusz pénzt, csinálnak maguknak. A milánóit kiegészítik, vagy maradékból vagy, rendes milánói tésztával.
  Így hát, nem vették észre a fogpiszkálót, ami kikerül a vendégnek!
  Onnan is észre lehet venni, hogy maradék, a tészta már össze van keverve a mártással, pedig a tészta általában tiszta és felette van a mártás, így nem keveredik össze.
  De mikor eladják újból, összekeveredik.
  Mindez pár éve történt, de most 2011. voltam az említett helyen, akkor is, most is, piszkos, koszos, füstös kocsma, a wc ,az is egy méterre az asztaltól. Nem ételbár! Ilyen helyen, enni nem lehet!


Értékeld Te is!

Délibáb Ételbár

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Délibáb Ételbár

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.