Információk
Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!
Értékelések
Értékeld Te is-
Mai nap voltunk náluk!!! 12 kor nyit az étterem
de mi 11 kor érkeztünk. semmi kifogása nem volt a személyzetnek!!
Mint a kiszolgálás mint pedig az étel kifogásolhatatlan!! Nagyon finom és ízléses !!
Csak ajánlani tudom!!! -
Kiszolgálás megfelelő ,mondhatnám kifogástalan. Rendeltünk kettő halászlét ,(pontyhalászlé filézett hallal) rendelésünk hamar ,kb 10 percen belül meg is érkezett. Igaz párom a harmadik vagy negyedik kanál kimerítése után egy döglött darazsat vagy bogarat is merített. nem vagyunk finnyásak így tovább fogyasztottuk a levest ,mígnem a halak fogyasztása közben megállapítottuk hogy nemcsak darázs de még csirkehús is van a halászlében. fizetéskor a felszolgálónak szóvá tettem a darazsat , válasza annyi volt lehet hogy bele esett. A csirkehúsra a válasz az volt hogy lehetetlen . koromnál fogva 65 éves vagyok társam szintén és mivelhogy szeretjük a halat meg tudjuk különböztetni a csirkétől. Fizetéskor már nem voltunk annyira kedves vendégek ,olyannyira hogy a bennünket kiszolgáló pincér már nem is köszönt. gyanítom ezután már nem is kell többet egymásnak köszönni.
-
Tegnap voltunk ott 8 fő, nagyon jó volt az étel. A kiszolgálás kifogástalan volt, köszönjük!
Solymosi T -
Szép környezet, gyönyörű panoráma, jó ételek és jó borok... Mindezek alapján akár kiváló is lehetne, ha a már előttem is említett középkorú hölggyel (tulajdonosnő?) nem gyűlne meg a baja az embernek úton-útfélen évek óta. Már az asztalfoglalásnál (2-3 nappal előbb) sem túl kedves, ha pedig csak úgy "beesik" az ember, akkor kifejezetten érezteti, hogy nagy kegy, hogy egyáltalán bejöhet a vendég, aki nem külföldi és nem celeb. Ez sajnos rányomja a bélyegét a hangulatra, utána hiába szorgoskodik körülöttünk a kedves pincérnő, fizetéskor megint ő kerül elő.
Vége van azoknak az időknek, amikor a német vendégek eltartották a Balatont, de ezt nem mindenki veszi tudomásul. Bár sok étterem van Tihanyban, a Ferenc pince joggal el van kényeztetve. Ez azonban nem menti fel az alól, hogy ő is kényeztesse a vendégeket, a személyzet kedvessége és feltétlen udvariassága alapvető követelmény. -
Hosszu seta utan erkeztunk meg az etterembe, nagyon ehes voltam es a felesegem is. Szerettunk volna egy jot borozni. Az idos holgy aki a pincerunk volt leultetett minket egy asztalhoz azzal hogy 20:00 tol foglalt de addig lehetunk ott... (na szoval a borozasrol ennyit ugyanis 18:30 korul ertunk oda) Nem ertettem a lenyeget... Egesz nap a egyben sult fogasra keszultem amit az etlapon nem talaltam meg, hat filet rendeltem, majd latom hogy viszik ez egeszben sult fogast a svab vendegnek... Nem ertem miert van a nemetnek mas etlapja... Amugy OK a hely... a Savignon Blanc isteni jo volt es az etelek is...
Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...
-
Giorgi Pizzéria
4.3Pizzéria Olasz Étterem Étterem -
Miska Pince Csárda
5.0Csárda Étterem -
Degesz Étterem és Pizzéria
3.9Étterem Pizzéria -
Koloska Csárda
4.3Csárda Étterem -
Gomba Étterem és Pizzéria
4.8Étterem Pizzéria -
Tihany Retro Pizzéria
4.6Pizzéria Étterem -
Roxy Étterem
5.0Étterem -
Kék Öböl Étterem
3.7Étterem