Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Flaska vendéglőben a magyar vendéglátás hagyományait követem, a magyar ízlést, evési-ivási szokást kívánom kiszolgálni. Szűkebb hazánk – a cívis város a hajdú, a bihari és sárréti területek – hangulatát, ízét próbálom visszahozni. A Flaska kialakításában a Déri Múzeum munkatársai voltak segítségemre, az étlapra pedig gyermekkorom ízei kerültek.

Teleki Pál azt írta: „merjünk magyarok lenni” – én ezt a saját szakmámban a Flaskával vállaltam. Sőt! Mertem hajdú-bihari lenni!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.2
Összesen 6
5 3
4 2
3 0
2 1
1 0
 • Mind a kiszolgálás, mind az étel szuper volt. Nagyon hangulatos hely. Csak ajánlani tudom!!!

 • Szerintem egyáltalán nem "hangulatlan", sőt, kifejezetten hangulatos, ha egy jó társasággal szeretnél sokat és finomat enni. Ráadásul sok nagymenő étteremben jártam már, ahol másnap, vagy még aznap este az otthoni mosdó hangulatát élvezhettem sokat és sokáig... Itt ez még soha nem fordult elő....

 • Flaska Vendéglő

  Mi ide járunk a feleségemmel ha finom Csülök-tálat szeretnénk enni. Ha dohányzó vendég űl mellénk az zavaró, de egyébként barátságos hely. A kiszolgálás is jó. Amolyan igazi magyaros ételek vannak. Annak aki Debrecenbe jön szerintem az egyik legjobb választás.

 • Flaska Vendéglő

  A látogatás dátuma nem valódi. 2-3 éve voltunk itt ünnepelni. Nekem az ízek, a kiszolgálás, mennyiség (ár-érték arány) nagyon megfelelő volt. A helyet akkor hangulatosnak, tisztának találtam.

 • Flaska Vendéglő

  VENDÉGLÁTÓSKÉNT RITKÁN KRITIZÁLOK VENDÉGLÁTÓHELYET,DE EZ EGY KOMMERSZ HELY,HANGULATLAN ÉS NEM HIGIÉNIKUS.


Értékeld Te is!

Flaska Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Flaska Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.