Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: Zárva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetiségi, Görög
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Büszkén mondhatjuk, hogy 1999 óta szolgáljuk a görög ételek kedvelőit. Családias hangulatú tavernánk mottója “Egy falat Görögország!” szinte mindent elmond rólunk. Az Estia Gyradiko ötvözi a modern görög konyhát a jól ismert görög gyrososok ízvilágával. Az eredeti görög gyros először Budapesten beköltözött a beülős tavernába is.
Célunk, hogy az eredeti görög gasztronómiai értékek eljuthassanak mindenkihez. Ehhez természetesen igyekszünk alapvetően görög alapanyagokat, fűszereket használni.
Eredeti alapanyagokból, eredeti receptek alapján készítjük ételeinket. A görög származású tulajdonosok, a görög és magyar kollégák mindegyike jól ismeri a görög konyha rejtelmeit. Ezért is állandó a minőség.
Kollégáink felkészültek, kérdezzenek nyugodtan az ételek elkészítésének módjáról, hogy milyen ételeket érdemes megkóstolni, milyen napi ajánlataink vannak és milyen bort ajánlunk a kiválasztott ételekhez. www.gyradikoestia.hu

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.0
Összesen 4
5 2
4 0
3 0
2 0
1 2
  • Gyradiko Estia

    Az ételek minősége elfogadható. A felszolgálásnál olyan arckifejezéssel és beszólásokkal reagáltak bármilyen kérésre és kérdésre, mintha ők tennének szívességet nekünk azzal, hogy egyáltalán nem zavarnak ki az étteremből. A berendezés és felszolgálás kritikán aluli. Evőeszközt külön kell kérni, mert azt nem hoznak, ha meg kérsz, éppen hogy meg tudják állni, hogy nem szóljanak vissza, 'zabáld meg, ahogy akarod'. Só, olívaolaj vagy szőlőecet még mutatóban sincs, pedig 'elvileg' ez egy 'étterem' és 'elvileg' görög. Ha fizetni akarsz vagy vársz fél órát miután szóltál, és utána ezt elunva bemész és a pultnál fizetsz, vagy ott ér a hajnal. Nem ajánlom senkinek, csak aki imádja hogy le se sz**ják mint 'vendéget'.

  • Többször rendeltünk de a mai volt az utolsó.
    Nem elég, hogy romlott ételt hoznak ki, de amikor ezt szóvá akartuk tenni, illetve azt, hogy hagymával hozták ki azt amit anélkül rendeltünk (mindig hagyma nélkül kértjük) akkor még Ők kezdtek el kiabálni a telefonba velünk.
    Nem elég, hogy hibáznak, még át is vernek!!!!
    SENKINEK nem ajánlom. Nagyon csalódottak vagyunk a kollégákkal!


Értékeld Te is!

Gyradiko Estia

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Gyradiko Estia

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.