Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 01:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Élőzene, Terasz, Akadálymentes, Kártyás fizetés
Rólunk:

A legendás irodalmi kávéház, Karinthy, Kosztolányi, Déry és a kor más ikonikus művészeinek törzshelye régi pompájában, az irodalmi kávéház feltámasztásának igényével nyitja meg kapuit újra a Bartók Béla úton.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.8
Összesen 4
5 2
4 0
3 1
2 1
1 0
  • Hadik Kávéház

    Többször voltunk már a Hadik kávéházban, többek között ma is. Eleinte különlegesnek találtuk, és az étel is ízlett. A sztrapacska még tavaly is igen finom volt. Ma dizájnos kivitelben, nagy tányéron kaptuk, de az íze, állaga meg sem közelítette a megszokottat. A tea finom volt. A kiszolgálás udvarias, de az üres tányérok, és az üres kapucsínós poharak sokáig díszítették az asztalunkat.

  • Hadik Kávéház

    Az étel jó volt, de semmi újszerű, mindent összevetve felejthető. 'Hadik dog' névre halgató hot dog-ot próbáltuk ki. Virsli, buciban, pirított hagymával, savanyú uborkával, barbeque jellegű szósszal. Valamint Csirkehúsos hamburgert. Csirke filé, tojás, cedar sajt, és sültkrumpli. Plussz 4 korsó sör.

    A kiszolgálás pocsék volt. Tolakodó, flegma és untott pincér. Amikor leadtuk a rendelést, annyit kérdezett 'Ennyi? Vacsorázni nem fogtok?' Amire közöltük vele, ha kérünk valamit, majd szólunk. Elment, majd visszatért a sörökkel és az evőeszközökkel. Egy idő után pedig visszatért, és el akarta vinni az érintetlen tányért meg az eszközöket. Megkérdeztük, hogy az ételt nem hozza ki, vagy mi van itt? Erre azt feleli: 'Ja, nem hoztam még ki? Mingyá.' Pár perc múlva kihozza az ételt.
    Később a fizetésnél még föl akart számoltatni magának 10% borravalót és még neki állt följebb, majd megpróbálta flegmán lerázni a dolgot, mikor kérdőre lett vonva. Borravaló a jó kiszolgálásért jár, de ezért nem...


Értékeld Te is!

Hadik Kávéház

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Hadik Kávéház

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.