Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló

Értékelések

Értékeld Te is
3.3
Összesen 9
5 5
4 0
3 0
2 1
1 3
 • Határ csárda

  Vasárnap ebédidőben is flottul megy a kiszolgálás, bár kicsit sokat kell várni. A pincérek és a pincérnő barátságos, a konyha jó, és a mai éttermi viszonylatban az árak is mérsékeltek. Van ingyenes parkoló is!

 • Határ csárda

  Lassú a kiszolgálás, unott arcú pincérek. Az előételre fél órát vártunk. Plusz tányért kértünk, mivel megosztottuk az ételt, de a tányér nem érkezett meg. A jókai bableves füstölt húst nem látott, olcsó kolbásszal főzték meg. A roston libamáj szinte papír vékonyra volt vágva és majdnem sikerült szénné sütni. A krumpli pürének volt valami mellék íze. Összességében förtelmes volt az étel, nem minőségi volt az biztos. Soha többet ide nem jövünk!

 • 3 hete foglaltunk az esküvőnk alkalmából időpontot 10 főre, a rendkívül erőszakos hölgy fél nappal az időpont előtt mondta le a foglalást arra hivatkozva, hogy az éttermet felújítják, kérdésünkre azt a választ kaptuk, hogy ezt sajnos nem tudták előre (???), és az üzletvezetőt, illetve kompetens személyt sem tud összekötni velünk, nem hívja a telefonhoz, illetve nem adja ki a telefonszámát. Véleményem szerint ez az eljárás teljességgel elfogadhatatlan!

 • Határ csárda

  2020.08.15.-én 16 órára tudtunk asztalt foglalni három személyre.Kár volt,mert óriási csalódás volt részünkről.Közepesen telített vendégszám mellett.sokáig tartott,míg megkérdezték,hogy miért vagyunk itt.Aztán sokáig tartott, míg a két levest ,a halászlét ,és a jókai bablevest kihozták,Mindkét leves langyos volt,biztos ezért jött későn,várták,hogy kihűljön.A leveses edények elvitelekor szóvá tettem,hogy a halászlé langyos volt,és kértem,hogy a túrós tészta meleg legyen,mert úgy szeretem.Erre feltehetőleg megsértődtek,mert a túrós tészta alja szénné volt égetve, a felső fele volt csak fogyasztható.Ez az az étterem,amit soha többé nem fogok meglátogatni, és mindenkit lebeszélek róla,hogy ide betegye a lábát.

 • Omlós, ízletes volt a rántott libamáj, hasáb burgonyával és sülthagyma karikákkal!!!
  Repülő is leszállna érte, ha volna leszállópálya....


Értékeld Te is!

Határ csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Határ csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.