Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 24:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel
Rólunk:

Az éttermünk, a nyolcvanas években cukrászdaként működött. E vállalkozás megszűntével előbb egy klasszikus vidéki osztrák sörözővé, majd igazodva a vendégeink igényéhez átalakult étteremmé.


2006. májusában megnyitottuk emeleti nemdohányzó termünket, amely akár 100-110 vendég kényelmes fogadására is alkalmas, 40 vendéget a földszinti dohányzó helységben, nyáron pedig további 40-50 főt a teraszunkon illetve a kerthelyiségben tudunk elhelyezni. Így lehetőségünk nyílik nagyobb létszámú rendezvényeket, esküvőket, állófogadásokat is lebonyolítani.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.8
Összesen 10
5 7
4 0
3 0
2 0
1 3
 • Hermina Étterem

  Volt egy foglalásunk a felső emeletre, esküvő utáni ünneplés alkalmával és mindennek meg is állapodtunk az étteremmel 2 hónappal korábban. Aztán 2 héttel az esküvő előtt az energiaárakra hivatkozva visszamondták a megállapodást mivel egész télen zárva lesz a felső szint de természetesen nem erről volt szó mint kiderült, hanem lenne egy másik társaság is aznapra akik 10-el többen lennének. Korrektségből 0, őszinteségből 0

 • Hermina Étterem

  Napi előfizetéses ügyfelei vagyunk a Hermina Étteremnek (Halásztelek). A házhoz szállítás, a kollégák hozzáállása, korrektsége, az ételek minősége és mennyisége semminemű kívánnivalót nem hagy maga után! Nagyon szeretjük az éttermet! Különösképpen értenek a levesekhez, húsokhoz, köretekhez, vagyis mindenhez! Köszönjük Hermina!

 • Csodálatosan éreztük magunkat. Ételek, italok, felszolgálás kitűnő volt. Köszönet a családom nevében is.
  Tisztelettel Schneider Györgyné

 • Gyönyörű tálalás, finom ételek, remek pincérek.

 • Hermina Étterem

  Nagyon szuper hely , nagyon kedvesek a felszolgálók


Értékeld Te is!

Hermina Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Hermina Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.