Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Az épület már a múlt század elején kocsmaként, vendéglőként üzemelt, néhány év szünet után megújultan, kibővítve a kor követelményeinek, az új trendeknek megfelelve újranyitottuk. Éttermünkben nem feszes eleganciára törekszünk, szeretnénk kényelmes, barátságos, otthonos légkört, mind a külső jegyekben, mind a szakmai munkában megvalósítani. Konyhánkat modern technikai eszközökkel felszerelve, új technológiákat használva, igyekszünk a vezető hazai éttermektől tanulva, benyomásokat gyűjtve, keresni az utunkat. Ételeinket a magyar konyha ízeinek, karakterének hagyományaira épülve, a zalai paraszt-polgári konyha értékeit használva, a francia bisztró konyhából merítve készítjük. Fontos számunkra az egyszerűség, a szezonalitás. Alapanyagaink természetes, jó alapanyagok, lehetőség szerint a környék termelőitől vásárolva.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
  • A hely kellemes hangulatú. Csak levest ettünk, de az kifogástalan volt. Finom ízvilággal dolgoznak...de aránytalanul drága.
    A négy pont a pincérnek szól, aki teljesen magára hagyja a vendéget, úgy kell keresni, ha kérni vagy fizetni szeretnénk...


Értékeld Te is!

Hűvösvölgy Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Hűvösvölgy Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.