Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Le cheque dej., Sodexo Pass, Ticket restaurant, Üdülési csekk
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Köszöntöm a győri Kristály étterem honlapján, amely már több mint 40 éve igyekszik vendégei folyamatosan változó és egyre növekvő igényeit kiszolgálni. A vendéglőt a győri Huszár család irányítja és üzemelteti a kezdetek óta.
Több fejlesztésen, bővítésen átesett már az étterem azért, hogy vendégkörünk kívánságainak a lehető legjobban megfelelhessünk. Mostanra összesen 250 főt tudunk leültetni, de ha vendégeink úgy kívánják, kisebb létszámban zártkörű eseményeket is le tudnak bonyolítani nálunk a vendégtértől teljesen leválasztható 50 fős különtermeinkben.
Reméljük, hamarosan Önt is kedves vendégeink között üdvözölhetjük és a nálunk elköltött ebéd vagy vacsora után szívesen visszatér még hozzánk, hogy minél több ételünkkel megismerkedjen.
Udvarias kiszolgálással, családias hangulattal, mesterien megkomponált ízekkel várja Önt

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 4
5 3
4 0
3 0
2 0
1 1
  • Érettségi találkozón voltunk. A terem mindkét oldalán rendezvény volt, zenekarokkal teljes hangerövel ment a mulatós a szavunkat nem lehetett hallani. Étel, kiszolgálás gyenge közepes.
    Érettségi bankett tartására, ahol emberek nyugodtan beszélgetni szeretnének teljesen alkalmatlan.

  • Győr egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb menüzős és rendezvény étterme, rettentően profi kiszolgálással kiegyensúlyozott minőségben és árakkal. Ajánlom mindenki figyelmébe a nemrég átadott új szárny a'la carte ajánlatait, melyek nem csupán jók, hanem egyszerűen fenomenálisak, szerintem komoly minősítést igényelne és itt a helyiség is 21. Századi. Nálam ő a No. 1.


Értékeld Te is!

Kristály Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Kristály Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.