Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: Zárva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Pizzéria, Magyaros
Felszereltség:
TV, Melegétel
Rólunk:

Éttermünk 2019. Szeptember 19-étől ismét várja Kedves Vendégeit!
Változatlan árak, a megszokott minőség, a “Főtértől 3 lépésnyire”.


A La Maria Étterem Gyöngyös belvárosában, a főtértől " három lépésre" várja kedves vendégeit, 2019-ben is a megszokott színvonalon és minőségben.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.7
Összesen 6
5 4
4 0
3 0
2 0
1 2
 • La Maria Étterem és Mix Pizzéria

  Az ételekkel meg voltunk elégedve, annál csak a felszolgálás volt kifogástalanabb.
  Köszönöm, Gyula

 • La Maria Étterem és Mix Pizzéria

  Kiszolgálás kedves, megtesznek amit tudnak de nem szakmabeliek. Allergen megjelölések hibásak. Tisztaság nem az erősségük padló sarkok mosdók… a gyereketető pedig kritikán aluli..Véleményem szerint senki nem a vendeglatasból élt itt.szakács is jatszhatna az ízekkel nem csak a bolti fuszerkeverek vagy semmi. Jo helyet lehetne belőle csinallni jo csapattal.. hiányossagokat kiküszöbölve sikerülhet is! Én drukkolok nekik!!!!

 • La Maria Étterem és Mix Pizzéria

  Hètfő van, de ebèdidő ès egy felszolgáló. Nincs a helyzet magaslatán. Bemegyünk, 10-11 asztal, 3-nál ülnek. Kettő tiszta, 5-6 asztalon mèg ott az előző vendègek maradèka. Egyik tiszta asztalhoz leülünk(anya, apa, egy - 6 èves-gyerek). Gyerekkel mosdóba megyek kezet mosni. Mire visszaèrek, ètlapok az asztalon, - de míg a mosdóban voltam, a felszolgáló megkèrdezte a felesègemtől, 'sikerült rendelni?' (ètlap nèlkül) - 1 perc múlva felszolgáló jön. Sikerült rendelni? Mèg nem. 2 perc múlva jeleztük, rendelni szeretnènk. Ásványvízet ès..... 'Először az ètelt mondják'! 1 tál (nem csèsze) zöldsègleves májgombóccal,kèt tányèrral, bolognai spagetti, kis adag a gyerkőcnek(-lehet kis adag? Igen.) felesègem is zónát akart kèrni, de neki jelezte, hogy csak egèsz adag van(az ètlapon jeleztèk, hogy ahol nincs mosolygós fejecske, ott van zóna). Èn pizzát kèrtem. Pizzèriában a pizzára nem tudnak mozzarellát adni, mert nincs. Pincèr el. Kèsőbb, mikor már mások is rendeltek, rájött, hogy nem kértünk italt. 1 ásványvíz, ès az itallapon szerepelt citromos Gosser ès küløn sorban mentes Gösser, mentes Gössert kèrtünk. Mire kijött, citromos lett. Leveshez nem hozott kèt tányèrt csak kèt kanalat. 'Elnèzèst, nem hallottam.' Adagok nagyok, gyereknek is. 'Nem gond, majd elcsomagoljuk'. Èrkezès vège felè, hozott kèt èteles dobozt, hogy ami maradt, azt mi csomagoljuk el magunknak.

 • Most találtam rá erre a helyre!Igaz kiszállítással rendeltem de biztos be fogok térni személyesen is !
  Gyors és kedves kiszolgálás !


Értékeld Te is!

La Maria Étterem és Mix Pizzéria

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

La Maria Étterem és Mix Pizzéria

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.