Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros, Mexikói
Felszereltség:
Melegétel, Terasz
Rólunk:

Családias, 30 fős éttermünket 1993 tavaszán nyitottuk Keszthely belvárosában, a Fő téren. Jelenlegi formáját 2003 novemberében nyerte el, mikortól is konyhafőnökünk, Lőrincz Ferenc egy mexikói családtól megtanulta konyhájuk minden fortélyát, elleste házias ételek elkészítésének titkát.
Környékünkön akkoriban hasonló íz világgal vendéglátó egység nem üzemelt, ezért úgy gondoltuk, próbáljuk meg!
Döntésünket nagyban befolyásolta a mexikói barátokkal kialakult pozitív kapcsolat is. 2012-ben a megújult, átépített Fő térrel egy 60 fős terasszal bővültünk.
Az eddig kialakult törzsvendég kör évről-évre növekszik mind hazai, mind pedig a külföldi ide látogatókkal.
Aki éttermünket meglátogatja, nem csak egy önmagában is különleges étel és italválasztékkal találkozhat, hanem egy kicsit más földrészen is érezheti magát.
A latin-amerikai íz világ és motivált csapatunk a jövőben is várja szeretettel a hozzánk szívesen betérő és elégedettséggel távozó kedves Vendégeket!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.3
Összesen 7
5 2
4 2
3 1
2 0
1 2
 • Los Amigos Mexikói Étterem

  Már rég el szerettünk volna menni ebbe az étterembe és végre október 2-án (!) volt lehetőségünk elutazni a párommal Keszthelyre. Nem volt asztalfoglalásunk, gondoltuk októberben, vasárnapi napon nem lesz teltház. Így is volt, félig üres étterembe érkeztünk, ahol a pincér azonnal fel is ajánlotta hogy oda ülünk ahová szeretnénk. Nem akartunk másokhoz túl közel ülni hogy tudjunk nyugodtan beszélgetni, és mivel volt nálunk kabát és táska is, gondoltuk, kényelmesen lepakolunk egy 4 fős asztalhoz ketten. Már meg is kaptuk az étlapokat, mire az egyik pincér (?) utasította a mi pincérünket hogy ültessen el, mert mi van ha érkezik egy nagy társaság, nekik kell ez az asztal. Jelzem, az étterem nagy része üres volt, illetve még számos 4 fős asztal volt elérhető, továbbá más párok is 4 fős asztalnál ültek. Átültettek bennünket egy két fős asztalhoz alig néhány centire egy másik asztaltársaságtól, akik ráadásul kutyával voltak, én pedig várandósan nem szerettem volna egy kutya mellett étkezni............Egyáltalán nem tartom ezt jó vendéglátásnak, és őszintén szólva a kedvünk mellett az étvágyunk is elment, emellett nagyon kellemetlen volt hogy átpakoltattak bennünket.... ezek után természetesen felálltunk és eljöttünk! Soha többé ilyen vendéglátást!!!!

 • Los Amigos Mexikói Étterem

  Ilyen rosszat még életemben nem ettünk étteremben…. Nem a rendelt ételeket hozták ki elsőre és az ízük… köze nincs a mexikói konyhához, túlárazott borzalom!

 • Remek hely! Februárban Mexikóban jártunk, de az ételek ott nem voltak ilyen izletesek mint itt. A kiszolgálás gyors, udvarias.

 • Nagyon finomak, autentikusak az ételek, a kiszolgálás kedves és figyelmes, a dekoráció is nagyon mexikói hangulatú, de a zene nagyon elütött ettől a hangulattól. Angol és francia dalokat hallottunk ebéd és vacsora közben is, ezeket le lehetne cserélni mexikói dalokra, például Mariachi Vargas, Vicente Fernández.

 • Los Amigos Mexikói Étterem

  Többször voltunk az étteremben és mindig kifogástalan volt a személyzet munkája. Az ételek is finomak voltak.


Értékeld Te is!

Los Amigos Mexikói Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Los Amigos Mexikói Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.