Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Elfogadott kártyák:
Erzsébet utalvány
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Kerthelyiségünk újdonsága, hogy téliesíthető. Így rendezvényeink lebonyolítását az időjárási körülmények nem befolyásolják.

Termeinkben különböző létszámú csoportok étkeztetését tudjuk biztosítani! Kisterem kb. 25 fő; Nagyterem 35-40 fő; Vadászterem 35-40 fő; Kerthelyiség 80 fő

Emellett felállítható sátrunkban 200-300 fős rendezvények lebonyolítását is vállaljuk!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
1.8
Összesen 11
5 2
4 0
3 0
2 1
1 8
 • Egy rakás szar!!!!!! Bunkó kiszolgálás szar kaja!!!!! És a telefont nem veszik fel!!!! Kerülje mindenki nagy ívben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak azért kap 1 csillag mert szép hely lenne!!!!!

 • Azt a retkes telefont nem bírjátok felvenni 1ora hosszan keresztül hívtalak titeket!
  Nagyon csalódottak vagyunk!

 • Malomtanya

  Sajnos sokszor csalódtunk már az étteremben! Szörnyű, primitív, buta nő irányít. Aki alig várja este 6kor a mocskos asztalú malomtanyaban hogy menjünk. Leveszi a zenét, adja a számlát és mondja hogy sietne végre haza. A többi érkező vendéget elküldi, telefont nem veszi fel.
  Soha nem tanultak ezek semmilyen vendéglátást, és olaszországában sem jártak. 17órakor szerettünk volna kávét inni, de mondta hogy ilyen későn már senki nem iszik kávét,már lezárta a gépet. Undorító hely! Senkinek nem ajánlom.

 • Rendkívül gyenge, még az egy csillag is túl sok.
  A ropogós pisztráng névre hallgató ételt félig nyersen kaptam, a közepe hideg volt és majdnem fagyos. A petrezselymes krumpli helyett sós vízben főtt kruplit szolgáltak fel, szárított petrezselyemmel díszítve. Még egy pici vajjal sem locsolták meg. Óriási csalódás, ízetlen, vacak étel volt. Június közepén hogy lehet szárított petrezselymet használni?
  Amikor szóvátettem, hogy még csak ki sem tudott olvadni a jeges hal közepe, csak kivették a kezemből a tányért, annyit sem mondtak, hogy elnézést, készítenek másikat. Mire a párom megette az ő ebédjét, ami meglepő módon ehető volt, addigra mégis kihoztak nekem egy új halat, ami már meg volt sülve ugyan, de közel sem ropogós, ahogyan azt az étlap ígérte. Krumplit viszont nem sikerült újat készíteni, rárakták a halat az előző, kihülő félben lévő, a szélén már száradásnak induló főtt krumplis tányérra. frown hangulatjel:(
  A kiszolgálás és hozzáállás is szokatlan, ugyanis érkezésünkkor mi voltunk az egyetlen vendég, csak az ebéd végére érkezett meg egy család két kisgyerekkel. Ezért is érthetetlen számomra, hogy miért tartott kb 10-15 percig, amíg egyáltalán felvették a megrendelést?
  A környezet nagyon szép és az étterem hangulatos lenne egyébként, és az árak is kedvezőek. De a személyzet ilyen hozzáállásával és a jelenlegi szakáccsal semmit sem ér. Senkinek sem javaslom!!!

 • A legnagyobb melegben is ott döglesz meg mert a klimát nem kapcsolják be... Sőt ha nincs kint 40Cˇ akkor a teraszukat is bezárják nehogy levegőn legyél. Rajtad spórolnak a Te pénzedért.... A menűjük jó, a kajákra viszonylag sokat kell várni. A rét közepén van de kutyát nem fogad még a teraszon sem... Alapvetően kiszállításra álltak rá vendégkiszolgálás és ebéd- ill. vacsoráztatásuk nem a legmegfeleőbb. Az ár érték arány amit az ember itt hagy nem emeli egekbe. Ugyanakkor úgy viszonúlnak a vendégekhez mintha nem is abból élnének meg amit azok kifizetnek... Az ember felesleges "nem várt rokonnak" érzi magát.


Értékeld Te is!

Malomtanya

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Malomtanya

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.