Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya
Felszereltség:
Melegétel, Terasz
Rólunk:

A török időt hangulatát idéző étterem és kávázó az Egri Vár szívében.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.5
Összesen 4
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
  • Hétvégén tartottuk itt az esküvőnket és abszolút a legeslegjobb döntésünk volt. Az étterem vezetése kiváló, segítőkész és minden kérésünket a lehető legjobban teljesítették, segítették a döntésünket. Mi tányérszervízt kértünk, előre megbeszélt menüvel. A séf munkája abszolút hozzáértő, precíz a tálalása, a legjobb minőségű alapanyagokból készített ételek ízesítése kiváló. Az adagok teljes mértékben megfelelő volt, sőt.. A felszolgáló srácok segítettek mindenben, minden kérésünket figyelembe vették és azoknak megfelelően tették a dolgukat. Mindezt kedvesen és mosolyogva és úgy, hogy mellettünk még az étteremben vacsorázó vendégeket is kiszolgálták,amiből mi szinte semmit nem vettünk észre, mert mindig volt ott valaki aki leste minden kívánságunk! Maga az étterem is elképesztő hangulattal rendelkezik, nagyon stílusos az egész, arról nem beszélve, hogy nem mindennapi látvány ami az egri várból látható és külön minden vendég megjegyezte, hogy milyen különleges élmény számukra, hogy egy várban található, ilyen szuper helyen lettek megvendégelve. Az árak is abszolút reálisak voltak! Szóval minden kedves házasulandó párnak nyugodt szívvel ajánlom, mert maximálisan azt fogják kapni amit szeretnének. És aki pedig csak egy ebédet vagy vacsorát szeretne eltölteni egy pohár finom egri bor mellett, annak is a lehető legjobb döntése lesz.

  • Étterem és az ételek minősége kifogástalan, viszont egy pincér volt összesen és nagyon lassú volt a kiszolgálás, ezért nem tudom megadni az 5. csillagot.
    Sajnos nagyon kevés vendég volt az étteremben vasárnap délben, ami a hangulatot negatív módon befolyásolta.

  • Az egyik kihozott etel kisse hideg volt, de semmi mas kifogas nem merult fel. Izleses kornyezet, izletes etelek, udvarias pincerek (es nincs felszolgalasi illetek, ami az en velemenyem szerint rendkivul etikatlan).


Értékeld Te is!

1552 Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

1552 Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.