Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 02:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Nemzetiségi
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz
Rólunk:

A Mazel Tov egy nyitott szívű belvárosi kultúrtér, egy letisztult, kellemes atmoszférájú gasztrófókuszú hely a hetedik kerületben, a történelmi zsidó, mai vigalmi negyed közepén. Fűszernövényekkel és fákkal teleültetett urbánus szórakozókert, amely este kerti parti hangulattal telik meg. Fesztelen, bármikor csak ülj be hangulatot szeretnénk, egy könnyedén fogyasztható városi találkozóhelyet, amely Budapest egyik leghangulatosabb és legzöldebb lugasává válik délutántól éjszakába hajlóan, a hét minden napján.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.3
Összesen 7
5 5
4 1
3 0
2 0
1 1
 • Mazel Tov

  Április 1-jén jártunk az étteremben születésnapi ünnepségre foglaltunk asztalt. A felső terem ball sarkában kaptunk egy 10 fős asztalt ahol igen erősen szólt a zene, beszélgetésre valamint ünneplésre nem volt megfelelő. Néhány vendég vacsorája hidegen került az asztalra, a pincér tevékenységét nem tudtuk értékelni, sőt mondhatni tragikus volt.
  A poharat elvitte az asztalról, úgyhogy a pohár még félig volt, azonban azt se kérdezte meg a vendégtől kívánna helyette egy másikat. Reklamálás után a pincér kihozott egy másik sört, amit szinte ledobott az asztalra a 'tessék' szó nem hagyta el a száját!
  A kiszolgálást minősíthetetlen volt.
  Ezért a kiszolgálásért egyetlen fillér borravalót se adtunk volna, azonban sajnos a számla összege tartalmazta a 10%-os szervízdíjat.
  Senkinek se fogom ajánlani ezt a éttermet, és jómagam se fogok visszalátogatni. Keserű szájízzel távoztunk a két születésnapossal az étteremből.

 • Mazel Tov

  unique athmosphere
  street food
  events
  international gathering place


Értékeld Te is!

Mazel Tov

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Mazel Tov

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.