Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:45 Mutass többet
Konyha típus:
Pizzéria, Olasz
Elfogadott kártyák:
Erzsébet utalvány, Le cheque dej., Sodexo Pass, Ticket restaurant
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Az első igazi olasz étterem Budapesten! 

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.1
Összesen 9
5 4
4 0
3 1
2 1
1 3
 • Okay Italia Szent István krt.

  Ilyen rossz pizzát még nem ettem!
  Rossz étel, rossz kiszolgálás ezért rossz ár -érték!
  Senkinek sem ajánlom!!!
  Szent István körúti étterem.

 • Az Árkádbeli étteremben jártunk, a két gyerek fél-fél adag bolognai spagettit, illetve pennét kért. A levesek után nem sokkal megérkezett egy adag bolognai penne, a gyerek elkezdte enni. A másik gyerek elé letett a hölgy egy adag spagettit, de látszott, hogy csak paradicsomszósz van rajta, az tutira nem bolognai. A hölgy is rájött a problémára, közölte, hogy akkor ezek nem is ide jönnek, így gyorsan elszedte az első gyerektől azt a pennét, amit már elkezdett enni(!), majd gond nélkül továbbvitte a kettővel mögöttünk ülő párhoz. Az ott ülő fiatalember tehát azt a pennét kapta meg, amiből két falatot már megevett az én gyerekem(!!!) Akaratlanul felmerült bennem a kérdés, hogy az én toszkán paradicsomlevesem vajon hány asztalnál járt már előzőleg?!

 • Okay Italia Szent István krt.

  Minden alkalommal meg voltam elégedve, mind az ételekkel mind a kiszolgálással. Barátságos, szimpatikus hely! Gondolom nem véletlenül van szinte mindig telt ház:)

 • Okay Italia Szent István krt.

  Az Okay Italia étteremmel az Árkád üzletházban ismerkedtem meg. Már az első alkalommal a kedvencem lett, mert Olaszországban megérzett ízek köszöntek vissza. Egy alkalommal, emlékezetem szerint egy évvel korábban meglátogattam a Nyugati téren található éttermet. Nagyon elegáns volt és kiváló volt az ételek íze.
  Az elmúlt vasárnap ismét meglátogattuk a Nyugati téri éttermet és óriási csalódás ért bennünket. Gondolkodtam, hogy a vásárlók könyvébe írok, de nem akartam tovább konfrontálódni a személyzettel. Talán nem mindenben ők voltak a hibásak.
  Feleségemmel a terasz fedett részén ültünk le egy kétszemélyes asztalhoz. Az asztal lapja erősen inogott, de kellemetlenebb volt, hogy az asztal ragadt a kosztól. A felszolgálók kedvesek voltak és gyors volt a kiszolgálás. Sajnos megkaptuk az evő eszközöket és nem hittem a szememnek. Lehasznált ütött kopott eszközök voltak, ilyennel 20 évvel ez előtt a kollégiumi étkezdében találkoztam. Az evő eszközök általánosan étel zsiradéktól voltak sikamlósak. Kértünk másikat melyeken az sem segített, hogy a felszolgáló hölgy ruhával áttörölte. Bele törődtünk, mert jól akartuk magunkat érezni. A rendelt italok kiszállításakor az inogó asztalra úgy sikerült lerakni az italt,hogy kilöttyent a papír terítőre, ami azonnal átázott. Nem kaptunk másikat és az asztalt sem törölte le a hölgy!!!
  Megkaptuk az ételt. Ismét azt hittem, hogy rosszul látok! A négyszögletű tányérok széle (mind a kettőnké)le volt csorbulva. Hu-ha!!! És még egy kis dolog, ami egyébként átugorható lett volna. A fűszeres olajokat és a parmezán sajtot együttesen olyan tányérra teszik, hogy ferdén áll minden és természetesen ki is lottyan ha kell ha nem.
  Sajnos bennem egy világ omlott összes az étterem kapcsán! DE mivel a szívemben voltak az Árkádban lévő üzletnek adunk még egy esélyt. Ezt nem bántásnak írtam, de remélem a tulajdonos elolvassa és vásárol egy zsírtalanító edényt, ahol az új evőeszközöket és tányérokat tisztára és fényesre takarítják. Felvesz egy karbantartót, aki megjavítja az ami elromlott. Talán a részletekben található a dolgok lényege!

 • Okay Italia Szent István krt.

  Drága és rossz a pizza.


Értékeld Te is!

Okay Italia Szent István krt.

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Okay Italia Szent István krt.

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.