Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:45 Mutass többet
Konyha típus:
Pizzéria, Olasz
Elfogadott kártyák:
Erzsébet utalvány, Le cheque dej., Sodexo Pass, Ticket restaurant
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Az első igazi olasz étterem Budapesten! 

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.4
Összesen 8
5 4
4 0
3 1
2 1
1 2
 • Az Árkádbeli étteremben jártunk, a két gyerek fél-fél adag bolognai spagettit, illetve pennét kért. A levesek után nem sokkal megérkezett egy adag bolognai penne, a gyerek elkezdte enni. A másik gyerek elé letett a hölgy egy adag spagettit, de látszott, hogy csak paradicsomszósz van rajta, az tutira nem bolognai. A hölgy is rájött a problémára, közölte, hogy akkor ezek nem is ide jönnek, így gyorsan elszedte az első gyerektől azt a pennét, amit már elkezdett enni(!), majd gond nélkül továbbvitte a kettővel mögöttünk ülő párhoz. Az ott ülő fiatalember tehát azt a pennét kapta meg, amiből két falatot már megevett az én gyerekem(!!!) Akaratlanul felmerült bennem a kérdés, hogy az én toszkán paradicsomlevesem vajon hány asztalnál járt már előzőleg?!

 • Okay Italia Szent István krt.

  Minden alkalommal meg voltam elégedve, mind az ételekkel mind a kiszolgálással. Barátságos, szimpatikus hely! Gondolom nem véletlenül van szinte mindig telt ház:)

 • Okay Italia Szent István krt.

  Az Okay Italia étteremmel az Árkád üzletházban ismerkedtem meg. Már az első alkalommal a kedvencem lett, mert Olaszországban megérzett ízek köszöntek vissza. Egy alkalommal, emlékezetem szerint egy évvel korábban meglátogattam a Nyugati téren található éttermet. Nagyon elegáns volt és kiváló volt az ételek íze.
  Az elmúlt vasárnap ismét meglátogattuk a Nyugati téri éttermet és óriási csalódás ért bennünket. Gondolkodtam, hogy a vásárlók könyvébe írok, de nem akartam tovább konfrontálódni a személyzettel. Talán nem mindenben ők voltak a hibásak.
  Feleségemmel a terasz fedett részén ültünk le egy kétszemélyes asztalhoz. Az asztal lapja erősen inogott, de kellemetlenebb volt, hogy az asztal ragadt a kosztól. A felszolgálók kedvesek voltak és gyors volt a kiszolgálás. Sajnos megkaptuk az evő eszközöket és nem hittem a szememnek. Lehasznált ütött kopott eszközök voltak, ilyennel 20 évvel ez előtt a kollégiumi étkezdében találkoztam. Az evő eszközök általánosan étel zsiradéktól voltak sikamlósak. Kértünk másikat melyeken az sem segített, hogy a felszolgáló hölgy ruhával áttörölte. Bele törődtünk, mert jól akartuk magunkat érezni. A rendelt italok kiszállításakor az inogó asztalra úgy sikerült lerakni az italt,hogy kilöttyent a papír terítőre, ami azonnal átázott. Nem kaptunk másikat és az asztalt sem törölte le a hölgy!!!
  Megkaptuk az ételt. Ismét azt hittem, hogy rosszul látok! A négyszögletű tányérok széle (mind a kettőnké)le volt csorbulva. Hu-ha!!! És még egy kis dolog, ami egyébként átugorható lett volna. A fűszeres olajokat és a parmezán sajtot együttesen olyan tányérra teszik, hogy ferdén áll minden és természetesen ki is lottyan ha kell ha nem.
  Sajnos bennem egy világ omlott összes az étterem kapcsán! DE mivel a szívemben voltak az Árkádban lévő üzletnek adunk még egy esélyt. Ezt nem bántásnak írtam, de remélem a tulajdonos elolvassa és vásárol egy zsírtalanító edényt, ahol az új evőeszközöket és tányérokat tisztára és fényesre takarítják. Felvesz egy karbantartót, aki megjavítja az ami elromlott. Talán a részletekben található a dolgok lényege!

 • Okay Italia Szent István krt.

  Drága és rossz a pizza.

 • Okay Italia Szent István krt.

  Sok jót nem tudok mondani a helyről, bár egy olasz ismerősöm ajánlására nagy reményekkel mentünk el ide ebédelni. Először is drága, az ár-érték aránnyal gondok vannak. Egy bevásárló központ tetején lévő (Árkád - Okay Italia) jellegtelen kis helyen nehéz szívvel ad ki az ember 850 Ft-ot egy paradicsomlevesre, és 3000 Ft-ot egy borjúszeletre rizzsel. Lasagnát is evett egyikünk, ami finom volt, én canellonit ricottával, ami ízetlen volt. A probléma az volt, hogy a levesben egy fémdarabot találtunk. Megmutattuk a pincérnőnek, aki vállat vont, és a maradék levest elvitte. Újat nem hozott, és nem ajánlottak fel helyette semmit, egy vállrándítással elintézte, hogy mindenféle fémdarabok vannak az ételben. A másik kellemetlenség, amikor hétvégén ebédidőben hamar megtelik a hely, és akik még jönnének enni, azoknak azt mondja a pincér, hogy jöjjenek vissza 10 perc múlva, aminek az a vége, hogy kis idő múlva egy csomó ember ott tolong, és körbeállják az ebédelőket, hogy egyenek gyorsan, aztán tűnjenek onnan... Ilyen árért sokkal hangulatosabb éttermekben is lehet enni sokkal jobbakat, én nem tudom ajánlani ezt a helyet.


Értékeld Te is!

Okay Italia Szent István krt.

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Okay Italia Szent István krt.

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.