Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló

Értékelések

Értékeld Te is
2.4
Összesen 10
5 3
4 0
3 1
2 0
1 6
 • Öreg Halász Vendéglő

  Ezek a negatív kommentek, nem tudom kinek ártanak, de a vendéglőnek biztosan nem. Mi a családommal, üzletfeleimmel rendszeresen itt étkezünk, és sose volt semmi gondunk. Az étterem nyaranta teltházas, időben asztalt kell foglalni. Az ételek finomak, megfizethetőek, a kiszolgálás udvarias. Szóval, akik csalódtak csak annyit tudok javasolni, ne jöjjenek ide, fáradjanak vissza az addig megszokott puccos éttermeikbe, amit megszoktak és hagyják meg az Öreghalászt a Siófokiaknak. Csak javasolni tudom mindenkinek. Tisztelettel: Lőkös Gábor

 • Öreg Halász Vendéglő

  Mérhetetlen csalódás! Először és minden bizonnyal utoljára voltunk ezen a helyen. Odáig nem sikerült eljutni, hogy megkóstoltuk volna az ételeiket, mert 18 perc várakozás után sem méltatott egyetlen pincér sem arra, hogy kontaktust vegyen fel velünk. Meguntuk és elhagytuk a helyet.

 • Öreg Halász Vendéglő

  Borzasztó nagy cirkuszt csinalt a pincér miután nem tudtunk készpénzzel fizetni,pedig a rendeléskor megkérdeztük elfogadnak-e SZÉP kártyát. Ezek után kérdés nélkül kihozta a számlát kp.ban, S még neki állt feljebb, hogy ezen változtatni már nem lehet. Hát hol élünk,hogy aki nem hord magával készpénzt azt megszégyenítjük...?!

 • Öreg Halász Vendéglő

  Hatalmas csalódás! Vendéglőbe nemigen járó és régi siófoki lakosként gondoltam, hogy nem okozok csalódást külföldi vendégeimnek, ha ide megyünk enni, hiszen az étterem régóta működik már ugyanazzal a vezetéssel ..... úgy látszik nem ugyanazzal a szakáccsal-konyhai csapattal. Az előző vendégek maradványaival az asztalon és pecsétes asztalterítő - ez fogadott, miközben csak kb. 3 asztalnál ültek vendégek, nem volt teltház. A pincérnőt nem zavarta, hogy a kezemmel próbálom letörölni az asztalt, egyáltalán nem szándékozott rendbe tenni. Október lévén kihozták az italainkat, aminek 1/3 része jég volt - ezt minden kérdés nélkül bele tették, a 2 dl-t kérő személy ugyanakkora pohárban kapta, mint a 3 dl-t rendelő. A nokedli borzalmas volt, elázott, újramelegített lehetett (igazi friss nokedlit egyetlen helyen lehet Siófokon enni, ez az Aranyszarvas étterem. Minden vendéglátósnak javasolnék egy próba evést ott, hogy tisztában legyenek vele milyen egy finom, gusztusos, jó állagú nokedli) A paprikás erős volt (nem enyhén csípős) az étel közepére helyezett evőkanálnyi tejföllel. A tejföllel be szokták habarni az ételt, nem a vendég kevergeti az ételbe a hideg tejfölt, aminek így az íze, állaga sem ugyanolyan lett. Soha többet Öreg Halász vendéglő! hacsak nem hallunk majd új szakácsról és sok-sok dícséretről. A kávét és desszertet már máshol fogyasztottunk.

 • Előétel: Hortobágyi palacsinta. 3 csont szilánkot találtam benne plusz amit véletlen lenyeltem. Porc is volt a palacsintában. Tudom, hogy nem Hortobágyon vagyunk, de tudomásom szerint porc és csont nélkül készül ez az étel.

  Kértünk egy marhapörköltet amiben a marhahús tiszta zsír volt, tele volt csontokkal, és szőr is volt a húson. Ezen a ponton reménykedünk, hogy a szőr az állatot tartozott nem a szakácshoz. Emellett ehetetlenül fűszeres volt.

  Én egy bakonyi sertésszeletet kértem. Ehetetlenül el volt sózva és tiszta merő fűszer volt. A sertés inkább egy cipőtalp állagra hasonlított mint húsra. A gomba a szószban konzerves volt.

  A limonádé iható volt.

  Sosem hagytam még ott étteremben ételt, itt sajnos sikerült.
  Remélem csak a szakács hibája és nem régen készült ételt kaptunk mikrózva. Nem mondtam ilyet még de összességében undorító volt. Ha egy jó hasmenést vagy hányást szeretnél, vagy esetleg nem tudod mit kezdj a pénzeddel, akkor az Öreg Halász vendéglő a te helyed.

  A pincérekkel nem volt gond. Egyetlen probléma, hogy sokat vártunk mire jött a kolléga aki elmagyarázta mi is szerepel a titokzatos étlapi elnevezések alatt. Csak a név van az étlapon, az, hogy mi van benne, nem.
  Sajnálom, hogy nem álltam fel és nem jöttem ki mielőtt hozták az ételt. Szerintem csak azért nem hányunk, mert nem ettük meg.


Értékeld Te is!

Öreg Halász Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Öreg Halász Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.