Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló

Értékelések

Értékeld Te is
2.1
Összesen 9
5 2
4 0
3 1
2 0
1 6
 • Öreg Halász Vendéglő

  Mérhetetlen csalódás! Először és minden bizonnyal utoljára voltunk ezen a helyen. Odáig nem sikerült eljutni, hogy megkóstoltuk volna az ételeiket, mert 18 perc várakozás után sem méltatott egyetlen pincér sem arra, hogy kontaktust vegyen fel velünk. Meguntuk és elhagytuk a helyet.

 • Öreg Halász Vendéglő

  Borzasztó nagy cirkuszt csinalt a pincér miután nem tudtunk készpénzzel fizetni,pedig a rendeléskor megkérdeztük elfogadnak-e SZÉP kártyát. Ezek után kérdés nélkül kihozta a számlát kp.ban, S még neki állt feljebb, hogy ezen változtatni már nem lehet. Hát hol élünk,hogy aki nem hord magával készpénzt azt megszégyenítjük...?!

 • Öreg Halász Vendéglő

  Hatalmas csalódás! Vendéglőbe nemigen járó és régi siófoki lakosként gondoltam, hogy nem okozok csalódást külföldi vendégeimnek, ha ide megyünk enni, hiszen az étterem régóta működik már ugyanazzal a vezetéssel ..... úgy látszik nem ugyanazzal a szakáccsal-konyhai csapattal. Az előző vendégek maradványaival az asztalon és pecsétes asztalterítő - ez fogadott, miközben csak kb. 3 asztalnál ültek vendégek, nem volt teltház. A pincérnőt nem zavarta, hogy a kezemmel próbálom letörölni az asztalt, egyáltalán nem szándékozott rendbe tenni. Október lévén kihozták az italainkat, aminek 1/3 része jég volt - ezt minden kérdés nélkül bele tették, a 2 dl-t kérő személy ugyanakkora pohárban kapta, mint a 3 dl-t rendelő. A nokedli borzalmas volt, elázott, újramelegített lehetett (igazi friss nokedlit egyetlen helyen lehet Siófokon enni, ez az Aranyszarvas étterem. Minden vendéglátósnak javasolnék egy próba evést ott, hogy tisztában legyenek vele milyen egy finom, gusztusos, jó állagú nokedli) A paprikás erős volt (nem enyhén csípős) az étel közepére helyezett evőkanálnyi tejföllel. A tejföllel be szokták habarni az ételt, nem a vendég kevergeti az ételbe a hideg tejfölt, aminek így az íze, állaga sem ugyanolyan lett. Soha többet Öreg Halász vendéglő! hacsak nem hallunk majd új szakácsról és sok-sok dícséretről. A kávét és desszertet már máshol fogyasztottunk.

 • Előétel: Hortobágyi palacsinta. 3 csont szilánkot találtam benne plusz amit véletlen lenyeltem. Porc is volt a palacsintában. Tudom, hogy nem Hortobágyon vagyunk, de tudomásom szerint porc és csont nélkül készül ez az étel.

  Kértünk egy marhapörköltet amiben a marhahús tiszta zsír volt, tele volt csontokkal, és szőr is volt a húson. Ezen a ponton reménykedünk, hogy a szőr az állatot tartozott nem a szakácshoz. Emellett ehetetlenül fűszeres volt.

  Én egy bakonyi sertésszeletet kértem. Ehetetlenül el volt sózva és tiszta merő fűszer volt. A sertés inkább egy cipőtalp állagra hasonlított mint húsra. A gomba a szószban konzerves volt.

  A limonádé iható volt.

  Sosem hagytam még ott étteremben ételt, itt sajnos sikerült.
  Remélem csak a szakács hibája és nem régen készült ételt kaptunk mikrózva. Nem mondtam ilyet még de összességében undorító volt. Ha egy jó hasmenést vagy hányást szeretnél, vagy esetleg nem tudod mit kezdj a pénzeddel, akkor az Öreg Halász vendéglő a te helyed.

  A pincérekkel nem volt gond. Egyetlen probléma, hogy sokat vártunk mire jött a kolléga aki elmagyarázta mi is szerepel a titokzatos étlapi elnevezések alatt. Csak a név van az étlapon, az, hogy mi van benne, nem.
  Sajnálom, hogy nem álltam fel és nem jöttem ki mielőtt hozták az ételt. Szerintem csak azért nem hányunk, mert nem ettük meg.

 • Az elmúlt héten egy kisebb baráti társasággal tartottam hazafelé, s mivel többen halételt szerettünk volna ebédelni, így betértünk ebbe a Vendéglőbe. A párom volt a csapatunk elején, s mikor belépett az ajtón, üdvözölte az őt fogadó idősebb pincért és érdeklősött, hogy van-e szabad asztaluk 9 főre, annyi volt a nyugdíjas korú főpincér válasza, hogy: 'Magának is Jónapot!' Ezután leültettek egy olyan asztalhoz, ahol az előző vendég kiboríthatta a baracklevét, amelyet 'elfelejtettek' feltörölni, s úszott tőle az asztal és a terítő is. Amikor ezt szóvá tettük, alig akarták letörölni az asztalt, s az általunk összehajtott átázott abrosz elvitele után sem tisztították meg az asztalt, csak rádobtak egy másik terítőt... A megrendelt ételre (mi csak levest kértünk) viszonylag sokat kellett várni. Barátom gesztenyés tortát kért desszertnek, neki kihoztak dejo diópótlóval töltöttet, s azt mondták, hogy az a gesztenye!!! Mikor kértük a számlát, s jeleztük, hogy kártyával szeretnénk fizetni, külön-külön oda kellett mennünk a kiszolgáló pulthoz, mert vagy nincs mobil kártyaolvasójuk, vagy az idús, nyugger pincérek nem értenek ehhez sem! Megjegyzem, hogy az elfogyasztott ételek ár-érték aránya is hagyott kívánni valót maga után, továbbá az egész Vendéglő is egy lepukkant épület hangulatát keltette, amit a bent uralkodó félhomály csak tovább rontott, nem beszélve a kultúrálatlan, bunkó nyugger flegma felszólgálókról. Ha nem bírjátok az ilyen stílust, akkor jó nagy ívben kerüljétek el ezt az Éttermet, ameddig nem lesz tulajdonos-, dolgozó- és szemléletváltás, változás, mert így csak lejáratják magukat és a környékbeli vendéglőket a Balatonhoz pihenni, üdülni, feltöltődni vágyó hazai és külföldi vendégek, túristák előtt!


Értékeld Te is!

Öreg Halász Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Öreg Halász Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.