Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

A tradicionális magyar finomkonyhák ízvilágát ötvözzük saját elképzeléseinkkel, amitől igazán különleges az Öreg Kőrössy már hosszú évtizedek óta.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.6
Összesen 19
5 7
4 1
3 0
2 0
1 11
 • Öreg Kőrössy Halászcsárda

  Immáron a második gyalázatosan kényelmetlen élményünk után muszájnak érzek egy véleményt írni.
  Az első alkalommal egy ebédre ültünk be nagy baráti társasággal, akkor fogtuk ki először az ominózus pincérnőt. Megdöbbentően flegma és bunkó volt, igyekeztünk vele kedvesen poénkodni, hátha csak egy rossz napját fogtuk ki - hát nem. Még be se fejeztük az evést, de már jött hogy hamarosan lejár a műszakja, szóval jó lenne ha fizetnénk. (?!?!??!?) DÉLUTÁN 3-4 KÖRÜL. Elég értetlenül álltunk a helyzet előtt. A fizetésnél bökte ki, hogy amúgy csak egybe fizethetünk. Ami nyilván egy elég cifra mutatvány, amikor vagyunk 14-en. Gyorsan próbáltuk kitalálni, hogyan csináljuk, miközben ő nagyon feltűnően sóhajtozott és forgatta a szemét, és habár nem vele beszéltünk, meg kellett jegyeznie fennhangon, hogy 'Hát nekem nagyon mindeeegy'
  Az elcsomagolásra kért fogásokat meg egyszerűen nem hozta oda. Induláskor kerestük együtt a többi pincérrel, hogy azokkal mi lett, és egy ablakpárkányon a dekoráció között találtuk meg... Hát...kifogásolható szolgáltatás.

  A legújabb élményünk pedig ismételten ezzel az inkompetens és arrogáns pincérhölggyel történt. Olyan mértékben, hogy a lefoglalt asztaltól álltak fel a vendégek, és velünk együtt jöttek át a szomszéd halászcsárdába. Vacsora foglalásunk volt a teraszra, ahol rajtunk kívül csak egy 4-es asztalnál ültek a tőlünk legtávolabbi sarokban. Ahogy beértünk, szembe találtuk magunkat a tátott szájjal rágózó, műszempillája alatt szemforgató pincérnővel, aki köszönés nélkül ránkparancsolt, hogy vigyük innen a kutyát. Az anyósomék kutyája egy kisebb macskaméretű uszkár, aki nyikkanás nélkül szundikál végig minden ilyen eseményt. Épp kedvesen kérdeztem volna, hogy esetleg nem maradhatna - e mégis, nagyon jólnevelt, nem mocorog, és mellesleg a terasz üres, 6-7 méteres körzetünkben nincs másik vendég. De folyamatosan fennhangon a szavamba vágva hajtogatta, hogy őt az nem érdekli, ide EZ nem jön be. Szokott módon szemkontaktusra képtelenül, mintha nem is hozzánk beszélne. Természetesen ha ez a szabály, megértjük, de ha nem ilyen paraszt módon közli, akkor is megértjük. Habár foglalásunk volt, mondtuk, hogy így inkább nem, köszi, találunk más helyet. Arra azért kerekedett a szeme. Egyszerűen annyira kínosan viselkedik minden alkalommal, hogy számomra érthetetlen, hogy dolgozhat még itt!!!

 • Öreg Kőrössy Halászcsárda

  Aug. 8-n vasárnap negyed egy körül érkeztem párommal és a négy éves fiammal ebédelni (iszonyatos kerülővel,,töltés alja..) Tudtam hogy rengetegen lesznek de mint visszajáró törzsvendég nem akartam másik vendéglőbe menni, eddig még soha nem csalódtam ebben az étteremben. A bejáratnál magas idős ember fogadott... vagyis nem fogadott mert éppen bent tartózkodott másik vendégeket vezetett vagy ültetett le, idáig semmi gond, párom szólt hogy menjünk be és a teremben keresünk asztalt ami (nem foglalat)! Elindulunk,, jön szembe ajtónálló emberünk és kérdezi hova megyünk én mondom be a fedett részbe, mire Ő.. mi járatban és kit keresünk, mondom én, ebédelni szeretnénk, mire Ő.. bunkó goromba hangnemben,,, menjünk vissza a bejárathoz nem látom hogy állnak a táblánál és először azok jönnek be akik foglaltak asztalt mi pedig várjunk!! Nem is lett volna ezzel semmi gond ha normális udvarias hangnemben tolja a mondandót,, de ezt a hangnemet kikérem magamnak!! Gondolom mi vagyunk a vendégek a magamfajtából (fizető vendég) lesz bevétele az étteremnek! Megjegyzem hogy tavaly Október 19-n ebben az étteremben tartottuk az esküvő utáni ebédet és nem kevés összeget hagytunk itt!! Régebben is visszajáró vendég voltam de ilyen hangot soha egyetlen felszolgáló sem használt velem vagy velünk szemben. Még egyszer mondom nem az volt a baj hogy szólt hanem ahogy és amilyen hangsúllyal tette! Minket mint fizető vendéget örökre elveszített az étterem! masterlovesz@citromail.hu

 • Öreg Kőrössy Halászcsárda

  Mint utólag kiderült, 1 liter (kancsó) limonádé 2900ft, ami persze - hogy, hogy nem - nincsen fent az étlapon. :D Nem szokásom éttermet minősíteni, de ehhez már pofa kell. 10+ éve jártunk ide, de ez volt az utolsó dobásuk.

 • Szeptember 26. Sokan vannak, mi is nyolcan. Egyikünk nem kapja meg a pontypörköltet, már mindenki megebédelt, a pincér az édességet akarja hozni, de a pontypörkölt még mindig nics kihozva, bár háromszor fgyelmeztettük. Aztán, csak megjött. Úgy tűnik leszűrtek egy kis halászlét, ahhoz adták a túróscsuszát. Csapnivaló! Akik a halászlét ették, ők azzal sem voltak elégedettek.

 • Öreg Kőrössy Halász csárda
  Már foglalni se kell asztalt, amit találsz, asztalt bejutsz. Az asztalokon kirakott foglalt tábla, kamu!
  Pincér, majd 10 perc után, az asztalod elfoglalásához érve, észrevesz és odaér. Holott alig van vendég!
  Próbál finom lenni, és mindent próbál megtenni, ami már szánalmasnak tűnik!
  Indul a rendelés.
  Kérdezünk, kérdez, kérdezünk. Szegény, megpróbálja megoldani.
  Jön az első sztori. Haltepertő. (amire majd 25 percet vártunk)
  Képzelj el egy nagy húsos tálat, telis-teli rántott vöröshagymával, amiben 6 db – vékony gilisztára sült haldarabka van – ami a 6 cm- se éri el. Nettó 1665,- forintért!
  Halászlé – szegedi módon ponty filéből: nettó 2240,- (amire majd 30 percet vártunk) egy vas ibrikben kihozott hideg lé, amiből látszott, hogy valahogy össze kanalazták valahonnan, az utolsó aljáról.
  A nálam/általam készült kutyakaja is pirosabb – paprikásabb volt, mint ez!
  Képzelj el, egy tojásos köménylevest, hallal. Na ez volt a hírős szegedi Öreg Kőrössy Halászlé!
  Szerintem az étlapban leírt 18 dkg hal sosem volt meg benne!
  Na, jó, haladjunk tovább!
  Jöjjön az 1 személyes grilles haltál….
  Jaj, a műanyag fűszerek és a só, na, aztán megadta a hányingert… 3.000,- ért, ócska kockára vágott valamibe megsült krumplival – Cuci-muci delikát grilles sztori
  És hozzá 500,- x forintért savanyúságnak mondott 1 félbevágott paradicsomért, és épphogy a savanyúság tányért, kicsit betöltő félig rothadó káposztasaláta antrével.
  Tovább….
  Megjött a Harcsapaprikás Túrós csuszával.
  Kisadag is korrekt volt. Mert legalább a tányéron volt elég, több mértéket máshol is mérve valami halféle – hasonló adaggal.
  A hozzátartozó tészta félnyers, túró éppen csak, tejföl a mokkás kanálnyi.
  Üdítőkről és a helyszínről, hagyjuk ….., Nincs erre se nyomdafesték…
  Még jó, hogy szép kártyával lehetett fizetni….
  Szumma:
  Ha nem iszol hozzá semmi alkoholt, Ide Ne menj!!!
  Mert, ha iszol, neked csak a Régi Idők Illúziója marad és a moslék! Amit már észre se veszel!
  Ha ténylegesen kikellett volna fizetnem, rögtön otthagytam volna!

  Különben, egy rakás sz@r! Az Egész! Ocsmány okádék, amit kiraktam, jakabpusztai vagy mi lehajtónál!


Értékeld Te is!

Öreg Kőrössy Halászcsárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Öreg Kőrössy Halászcsárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.