Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: Zárva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A tradicionális borászati hagyományok és napjaink stílusának ötvözete.

A Présház Vendéglő olyan olvasztótégely, mely hangulatával megidézi a múlt szellemiségét, és ötvözi napjaink gasztronómiáját.

A présházat az 1800-as években a betelepülő svábok építették. Kovácsoltvas kapuja, prései, fagerendái, cefreérlelője olyan miliőt kölcsönöz, amely össze sem hasonlítható egy modern étteremmel. Itt mindent a több száz évvel ezelőtti svábok építettek, és alakítottak ki. Mi csak megőriztük a jelenkornak, fűszereztük egy kis hangulatos led világításstechnikával, ügyelve arra, hogy a régmúlt hangulata domináljon.

Jöjjön el hozzánk, nézze meg a régi sváb kádárok remekműveit, az tradiciónális kisiparosok munkájának nyomát, és fogyasszon el nálunk egy finom étel, csábító édességet és frissítő italt ebben a patinás, múzeumi környezetben.

Étlapunkon megtalálhatók a nemzetközi és hagyományos nemzeti ízeink is. Nemzeti ízek alatt a tradícionálisan magyar, és a sváb nemzeti ételeket vegyesen jelen vannak.

A sváb ételeket nem csak azért tartjuk fontosnak szerepeltetni kínálatunkban, mert Budaörs sváb tradíciókra visszatekintő település, hanem azért is, mert a magyarországi gasztronómiai kínálat nem bővelkedik Sváb fokhagymalevesben, Tiroli gersli levesben, Sváb babos káposztában....

Ezekről az ételekről, és történeteiről napokat lehetne beszélni egy pohár bor mellett, de a teljesség igénye nélkül ezt most nem szeretnénk az interneten megtenni, mert ezer szó sem mond annyit, mint a személyes benyomás, és egy kóstoló.

Mutass többet

Értékeld Te is!

Présház Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Présház Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.