Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Az addig különállóan működő tiszti étkezők és tudományos egyesületek az 1897-ben megalakult Országos Tiszti Tudományos és Kaszinó Egyesületben intézményesültek, jelezve az igényt a katonatisztek szervezett formában történő kulturális és társasági életére. 1897 és 1899 között a Váci utcában az akkori tisztek téglajegyeiből építették föl az Egyesület székházát (elődszervezetünkre utal intézményünk jelmondata: „1899 óta a katonaközösségek szolgálatában”). Az alapszabályban szerepelt „A katonai és egyéb tudományok ápolása. A bajtársiasság és közszellem emelése. A társadalmi élet előmozdítása.” Az intézmény elnevezése változhatott a történelem során, a felsoroltak azonban mit sem veszítettek értékükből.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.4
Összesen 5
5 4
4 0
3 0
2 1
1 0
 • Regiment Étterem

  Nagyon jók az ételek, a kiszolgálás, a tisztaság (mindenütt) fantasztikus! Az ország legjobb babgulyását és somlói galuskáját itt készítik. Igazi nyugdíjas paradicsom.....(árak) GRATULÁLOK!

 • Regiment Étterem

  Az árak jók-megfelelőek, a kiszolgálás is udvarias és jó.
  Viszont felháborító hogy az internetes oldalon levő étlap köszönő viszonyba sincs az étteremben levő étlappal, az éttermi étlap nagyon csekély-néhány étel van rajta. Néhány ételt kinéztem az interneten, ezért foglaltam ide asztalt, persze hogy nem volt, étlapon sem. Talán le kellene venni az étlapot a NET-ről vagy kijavítani, mert így nagyon félrevezető, becsapós, átverős és inkorrekt.
  Hab a tortán hogy telefonon képtelenség elérni az éttermet (több 1 órán keresztűl próbáltam), e-mailre csak másnap válaszolnak., pedig ha jól láttam rá érő alkalmazott bőven volt, szombaton délután, rajtunk kívűl néhány ember volt az étteremben. Változtatni kellene mert így az összes vendéget el fogják veszíteni, ez a magatartás nem méltó ilyen nagy múltú étteremnek, én először 1979-ben jártam itt, akkor egészen más volt, igaz akkor csak belépővel lehetett bemenni.

 • Regiment Étterem

  Korrekt árak (Végre)!! Nagyon kedves a kiszolgálás, és aranyosak:)) Imádom.

 • Kiváló hely, finom ételek és jó kiszolgálás!
  Az árak is korrektek


Értékeld Te is!

Regiment Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Regiment Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.