Rizmajer Kézműves Sörház
Információk
A csepeli Rizmajer Sörfőzde mintegy két évtizede gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, “konzervatív” sörfőző eljárások épp úgy meghatározzák, mint a legújabb technológiák és az innovatív eszközök, berendezések alkalmazása.
A Rizmajer Sörfőzde 1994-es alapítása óta számos fejlesztésre, technikai újítás bevezetésére került sor, egy dologban azonban a Rizmajer sosem ismert kompromisszumot: a sör minőségében. A sörgyártás során a Rizmajer kizárólag természetes alapanyagokat használ fel. A klasszikus összetevők – a víz, a maláta, a komló és a sörélesztő – mellett azonban számos új sörtípus gyártása is megkezdődött az elmúlt időszakban, így a Rizmajer sör kedvelői hamarosan megízlelhetik különleges fekete sört (Rizmajer Cingulus fekete sör), valamint az országban és a közép-kelet-európai régióban is igazi ritkaságnak számító kukoricasört (Rizmajer Cortez).
A Rizmajer Sörfőzde kezdetben a Kaltenecker-technológiát, -berendezést és receptúrát alkalmazta, az évek során pedig folyamatosan a fogyasztói, vásárlói és sörkedvelői igényekhez igazította gyártástechnológiáját és berendezéseit. A sörfőzde kapuit jelenleg több száz liter sör hagyja el naponta. A Rizmajer – immár több mint egy évtizede – az élelmiszeripariban általánosan alkalmazott HACCP minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik.
Annak érdekében, hogy a Rizmajer Söröket a kiskereskedelmi egységek mellett a sörbarátok egyedi környezetben is megízlelhessék, 2012 júniusban Csepelen megnyitottuk a Rizmajer Kézműves Sörházat.
Értékelések
Értékeld Te is-
Nagyon szeretjük ezt a helyet sokat járunk ide,nagyon finomak a sörök!Csak az étlapról nagyon hiányolom a salátás ételeket!