Töltés
Asztalfoglalás Éttermeknek Bejelentkezés

Kedves Vendégek!

A kialakult helyzetre való tekintettel az online asztalfoglalást leállítottuk. Kérjük az éttermek nyitvatartásáról az adott étteremnél telefonon érdeklődjenek.
Megértésüket köszönjük!

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Élőzene, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Célunk Európa legkellemesebb ízeit és az otthon melegét hozni Budapest szívébe, majd letenni vendégeink elé az asztalra kistermelőktől származó, friss alapanyagokból, Josper faszéntüzelésű kemencénkből. Valljuk, hogy az igényes vendéglátásban a csúcsminőség az egyetlen állandó pont, minden más folyamatosan változik, pontosan úgy, ahogy az évszakok, és a természet, amelyből a felhasznált alapanyagaink származnak. A Seasons Bistro az a hely, ahol a mediterrán életérzés és családunk hagyományos receptjei találkoznak a modern konyhatechnikával, és Magyarország csodás vidékeinek kézműves boraival. Az élet élvezete, az ételek és italok szeretete itt mindenkit megragad. Erre garancia a több évtizedes sikerekben bővelkedő vendéglátós múltunk, melynek jövőjét most egy csodás műemléképületben álmodtuk meg Budapest szívében a Zeneakadémiánál a Liszt Ferenc téren.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.3
Összesen 3
5 1
4 1
3 0
2 0
1 1
  • Egy csoport találkozó alkalmával már voltunk itt 2016-bán és akkor nagyon kellemesen éreztük magunkat. Ma hasonló csoporttalálkozón voltunk itt és egy 15 perces meditáció végén hangos volt a zene illetve többen hangosabb hangok kiadásával illusztrálták a pillanatnyi érzésüket. Ekkor berontott a gondolom éppen műszakos főpincér vagy nem tudom ki. Már az érkezésünkkor sem fogadott minket éppen kedvesen, ám amikor a fogyasztásunk kifizetéséhez érkeztünk a pulthoz, akkor teljesen sokkos állapotban mindenféle szektásnak nevezett minket és nemtetszését fejezte ki, hogy mit keresett ez a csoport itt, mert zavarta az ő vendégeiket és egyébként is ki engedélyezte ezt. Hát ez a csoport is az ő vendégük volt szerintem, nem kevés hozzájárulást fizetet azért, hogy itt lehetett illetve az egyéb privátfogyasztásunkról nem beszélek. Üzenem a tisztelt Úrnak, hogy én többet nem fogok Önszántamból ebbe az étterembe betérni és soha nem fogom ajánlani senkinek! Gondolom, hogy ez az étterem életében nem fog túl nagy kiesést okozni, de ez miatt a személy miatt ezt az éttermet nem ajánlom!

  • Seasons Bistro Budapest

    Tasty food, nice plates, helpful staff, clean restaurant


Értékeld Te is!

Seasons Bistro Budapest

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Seasons Bistro Budapest

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.