Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
Melegétel, Terasz
Rólunk:

A Servita Udvarház egy olyan különleges atmoszférájú, belvárosi, történelmi múlttal rendelkező épületegyüttes az egri Vár és Minaret tövében, ahol a vendégek Eger esszenciáját kaphatják: a vendégszeretet, a kulináris élményeket, a nemes borok ízvilágát, az ellazulást és felfrissülést,és mindemellett Eger legszebb és legzöldebb udvara is egyben. A hely igazi meglepetés belvárosi elhelyezkedése ellenére, az impozáns kert, étterem valamint kerthelyiség, grill-terasz; melyek romantikus vacsorákhoz, családi-; baráti-; vállalati összejövetelekhez kiváló helyszínként szolgálnak. Apartmanjaink tágasak, kényelmesek, jól felszereltek. A Servita Udvarház a belváros szívében található, ezzel biztosítja, hogy Eger nevezetességei gyalogosan könnyen megközelíthetőek legyenek. Jöjjön el hozzánk a Sevita Udvarházba, töltsön el néhány kellemes napot Egerben, az egri Vár és a Minaret közvetlen környezetében.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 3
5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
  • Servita Udvarház

    Húsvétkor tértünk ide be.Udvarias,de kimért volt a kiszolgálás.3 csillagot akartam adni,de megnéztem az itt feltüntetett étlapot és kínàlatot így 2 adok csak.Meglepődve láttam,hogy töredéke volt az étlapon amiből tudtunk választani,mint ami itt ki van írva.Csodálkoztunk hogy milyen kicsi az ételválasztékuk.2 személyes Servita tálat ettünk,de ennyire kicsi 2 személyes tállal még nem találkoztam...kértem hozzá uborka salátát...azt mondta az pincér,hogy nem tartanak uborkát!!!!Miért írjàk ki ide azt ami nem valós?

  • Servita Udvarház

    Amerikai rokonainkkal jártunk az étteremben.Nagyon udvarias és gyors kiszolgálásban részesültünk
    ,minden,speciális diétára irányuló kívánságunkat teljesíttették.Köszönet a személyzetnek és a zongoraművész úrnak,aki megengedte,hogy a fiam eljátsszon egy rövid Brahms darabot.
    Ágnes és rokonai,Seattle,WA


Értékeld Te is!

Servita Udvarház

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Servita Udvarház

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.