Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A BVSC életéből régóta hiányzott a saját étterem vagy bisztró.
Tapasztalt vendéglátós csapatként fogtunk össze a klub vezetésével és 2017-ben részben pályázati forrásból, részben saját költségvetésből felújítottuk a régi Pálya étterem helyiségét, melyet nyáron nyitottuk meg.

Az étterem nevében a sport szónak különös értéke van. Azt jelzi, hogy a klub minden tekintetben elsőbbséget élvez. A Sport Bisztró rendelkezésére áll a szülői értekezleteknek, a szakosztálytalálkozóknak, a vezetőségi megbeszéléseknek és minden olyan eseménynek, amely egy sportegyesület életéhez hozzátartozik.

A bisztró névvel azt szeretnénk jelezni, hogy étlapunk széles kínálatú ugyan, de egyes ételfajtákból korlátozott számút tartalmaz, melynek minőségi kínálatára garanciát jelent az étterem séfje, Bíró Péter, aki korábban a Symbol-t és az Ypsilon Cafét erősítette, illetve Farkas Kata, klubunk tehetséges pólósa, aki diatetikusként szakmai tanácsokkal segíti a sportolók étkeztetését.

Sok szeretettel várunk minden sportoló, sportrajongó vendéget, de olyanokat is akik csak egyszerűen szeretnének egy jó hangulatú, igényes helyen koccintani a barátokkal.

Kéthetente változó chef-ajánlattal, 3 fogásos napi menüvel és a közeljövőben induló házhoszállítással várjuk kedves vendégeinket a SPORT BISZTRÓBAN!

Mutass többet

Értékeld Te is!

Sport bisztró

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Sport bisztró

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.