Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 19:00 Mutass többet
Felszereltség:
Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Rendkívül széles torta kínálattal várjuk kedves vendégeinket ( a facebook oldalon nem a teljes választék látható), bármilyen alkalmomra megtalálják a legmegfelelőbb formát, díszítést. Üzleteinkben fotóalbumból választhatják ki a az Önöknek legszimpatikusabb tortát, de egyéni elképzelésekre is nyitottak vagyunk. A torta házhoz szállításával mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy az esemény emlékezetes legyen.
Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az "ország tortája" címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.6
Összesen 5
5 1
4 0
3 1
2 2
1 1
 • Tegnap 500-ért 'gesztenye'(?)püré: műhab, műgesztenye. Ízetlen vacak. Ami még hosszú életemben egyszer sem fordult elő - a felénél abbahagytam, és felálltam az asztaltól.
  Nulla.

 • Sulyán Cukrászda & Café

  Sziasztok!
  Tulajdonképp nem szerettem volna rossz értékelést adni a helynek, mert már évek óta ide járunk. (Ha valamilyen okból vendégség volt nálunk mindig innen hoztuk a sütiket és olyan standard, átlagos minőség volt, ha nem is kiemelkedő.)
  De! olyan dolog történt, aminek véleményem szerint soha, sehol, senkivel sem szabadna megtörténnie, még a legvacakabb cukrászdában sem - jelesül penészes süteményt adtak! (ld. kép, ha sikerül feltöltenem) A kislányomat szerettem volna meglepni vele, hát mit mondjak, sikerült... :(

 • Sulyán Cukrászda & Café

  A marketing jó, de a tartalom annal rosszabb..............
  Itallap, étlap nincs. A pult mögött van egy nagy tábla teleírva apró betűkkel, amit sasszememmel sem lehet látni. Az ország tortája nem rossz, de nem is különleges. Összeségében nagy csalódás volt.

 • Sulyán Cukrászda & Café

  Veresegyházon járva meg akartuk kostólni a 2010-es ország tortáját.
  A párom café lattét mert kérni, amiért kaptunk egy óriási leszúrást, hogy hogy merünk ilyet kérni, amikor "Ez egy magyar cukrászda, itt csak presszókávé van!", majd egy kioktatást arról, hogy mi a café latte és Magyarországon sehol sem csinálnak igazit, ne is akarjunk ilyet inni.
  Majd olasz gépen, olasz feliratos csészében és olasz feliratú cukorral kaptuk meg a kávét.
  A hely berendezése teljesen átlagos, rendelni csak a pultnál lehet.
  Óriási csalódás volt.


Értékeld Te is!

Sulyán Cukrászda & Café

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Sulyán Cukrászda & Café

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.