Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

Falusi kékfestő étterem, Nagymama konyhája, télen kemencében sült ételek, nyáron grill kerthelyiség, parázson sült ételekkel, borpince válogatott borokkal, és kívánságra szabadtéri bográcsételek várják vendégeinket.
A fogadó ideális lehetőséget kínál üzleti tréningek, megbeszélések, baráti találkozók, ünnepségek, kerti grill állófogadások, reprezentatív rendezvények megvalósítására.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.5
Összesen 6
5 3
4 0
3 1
2 1
1 1
 • Szél Fiai Fogadó & Cellárium

  Van olyan hely, amelyik örökre az életed része lesz, a szívébe zárja a család, és gyakori vendég leszel. Ez a Szél Fiai Fogadó. Fantasztikusan jó atmoszféra, mennyei ételek, profi a személyzet és a kiszolgálás. Külföldön élve minden héten az eszünkbe jut a kedvesség, a mennyei friss ízek, az isteni illatok.,.az az utánozhatatlan Márton napi libapecsenye, ah mennyi finomság, és hogy távolból mennyire hiányzik! Ez a csodás kulináris élmény megfizethetetlen, és kihagyhatatlan.

 • Szél Fiai Fogadó & Cellárium

  Egy kellemes ebédet szerettünk volna ezért egyik ismerösöm ajánlásásra meglátogattuk az éttermet. Mikor megérkeztünk senki nem fogadott bennünket kongott a hely az ürességtől . Nagysokára megérkezett a pincér. Felvette a rendelésünket de zet sem tulzottan barátságos stilusban. Olyan ételt kértem ami nem volt és mikor ki kellett hoznia csak ennyit mondott: nincs az amit kértem helyette ez van. Desszertet is szerettem volna de mefsem kérdzete hozhat e még valamit illetve a föétel után már nem érdekelte menynire izlett az étel.(a levesnél még igen) Az ételek viszont finomak voltak de a kiszolgálás az osztályon aluli. Egy ilyen volumenü helynek nem kéne erre is figyelmet forditania? Ha én lennék a tulajdonos biztosan nem alkalmaznék hasonlot. A német vendégeket részesitette elönyben .hisz ök aztán

 • Annyira jó volt, hogy még egyszer el kell menni (a hely, a környezet, az ételek egy része, stb., de volt valami, ami annyira rossz volt, hogy meg kell ismételni, mert ez csak véletlen lehet.... szomorú vagyok, mert nagy volt a várakozásom. A folyóbor, asztali bor kategóriában: 3-ból egy finom, friss illatú, ízű, minden kacifánt nélkül- a második elöregedett, de még iható, de egy abszolút ihatatlan, és épp a vörös. Attól még, hogy ez a legolcsóbb kategória, nem szabad majdnem kész borecetet felszolgálni a vendégnek hajnali egykor sem. Tragikus csalódás volt ez az egy dl vörös. ott is maradt. Ismétlés lesz, hogy meggyőződjek! Nem is értem most sem. Töltött káposzta: 5-ös, nagyon finom és teljesen rendben!

 • Szél Fiai Fogadó & Cellárium

  Nagyon szép hely szilveszterezni voltunk és nem először. Nagyon szép hely Magyarországon a TOP 44 fogadó az 50-es listán, szerintem az első lehetne nyáron medence,tennisz,pingpong,focipálya nagyon szép tájjal és hegyi úttal. A zenekar nagyyon ügyes a pincérek lelkesek. Minden rendben van a fennti értékelőnek üzenném ha valami nem tetszik akk ne járj oda inkább megy egy menzára!!!!!!!!!!!

 • Szél Fiai Fogadó & Cellárium

  Érkezésünkkor a köszöntés, a pincérek kedves buzgalma és az étlap áttanulmányozása után hatalmasak voltak a várakozások. Ezzel szemben a felszolgált ételek közönséges ,a hely hangulatához-berendezéséhez nem illeszkedő tányérokon történtek, minimális díszítéssel (egy szál petrezselyem levél). A vendég köszöntőként leginkább ajánlott pálinkáról utólag kiderült, hogy nincsen. Annak felszolgálását követően tájékoztatást kaptunk, hogy a húslevesbe nincsen cérnametélt, mert elfogyott.Az adagok az árhoz képest kicsik. A köret burgonya nem friss, kemény, túlsütött. A hús panírja kemény, ehetetlen. Paradicsomos szószban párolt hús kemény, a paradicsom mártás (paradicsom sűrítmény enyhén fűszerezve) savassága azaz "ízetlensége" mindent elnyom. Tócsni nem sok burgonyát látott, inkább ízetlen palacsintatészta. Ár-érték arányban egyértelműen rossz választás. A nagy és pozitív előzetes várakozást igen rossz kulináris élmény követett.Nem ajánlom az éttermet, csak a menzakoszthoz edzetteknek.


Értékeld Te is!

Szél Fiai Fogadó & Cellárium

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Szél Fiai Fogadó & Cellárium

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.