Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Célunk nem más, mint hogy mindenki asztalára egészséges, finom és házias ízek kerüljenek megfizethető áron. Valljuk, hogy a régi ízeket, nagyanyáink receptjeit érdemes újra elővenni és a vendéközönség elé tárni. Hisszük, hogy újra teret hódít a nyugodt, ízletes, élményt nyújtó kiadós étkezés. Amit kínálunk: házias ízek, elegendő mennyiségű étel, kényelmes és gyors rendelés, fizetés. Ételeink kizárólag magyar eredetű alapanyagokból, őstermelőktől vásárolt, ellenőrzött minőségű és garantált szavatosságú termékek közül kerülnek ki. Minőségbiztosítási rendszerünk a HACCP megfelel a legmodernebb előírásoknak. Munkatársaink udvariasak, pontosak és segítőkészek. Több éves tapasztalattal rendelkezünk a közétkeztetés és a munkahelyi étkeztetés területén.

+36 20 342 9495

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.5
Összesen 6
5 3
4 1
3 0
2 0
1 2
  • Nagyon nagy csalódás volt az étterem. Augusztus 15-én, hétfőn, Nagyboldogasszony ünnepén tértünk be olasz családtagjaimmal ünnepelni délben, előre megrendelve az asztalunkat. Rusztikus, karakteres étterem, ami tetszett teljes mértékben. Na, de a többi az egyszerűen borzasztó....Még nem volt vendég az étteremben, mikor délben beléptünk. Senki nem köszönt, senki nem fogadott, nem ültetett le a megrendelt asztalhoz. Negyed órára rá végre odajött egy igencsak fura viselkedésű pincér. Két korsó sört és egy kancsó vizet kértünk inni négyen. A két embernek a vízhez nem hozott a pincér poharat. Majd többszöri kérésre és újabb negyedórás várakozás után, kihozta és szinte lecsapta az asztalra a két böhöm vizespoharat az ettől megszeppent két vendég elé. "Itt vannak a poharak", mondta és odavágta az asztalra őket. Nem kaptunk a weboldalon fentlévő szép, tetszetős ételekkel teli alacart étlapot, de nem volt hagymaleves, nem volt birkapörkölt se, de volt marhapörkölt, amiről ugyan nem mondta a pincér, hogy egy órát kell várni, mert fagyott. kik utánunk ültek asztalhoz és kértek alacart frissensülteket, megebédeltek, mindenen túl voltak, befejezték az étkezést, a férjem még mindig nem kapta meg az egy órán keresztül kiolvasztott marhapörköltöt. A menü ugyan finom volt, a kicsike egy darab rántott szelet is frissen sült is finom volt a száraz rizibizi tetején, az egy órát késett marhapörkölt is jó volt lényegében. De ez a modortalan felszolgálás, az utánunk érkezők előbb történő kiszolgálása sajnos nagyon visszatetsző volt számunkra. Szerencsére a fizetett ár nagyon kevés volt, ezért nem kértem végül a panaszkönyvet. De nem ajánlom senkinek ezt a helyet és ahol lehet megírom a tapasztalt véleményemet, mert rontja az étterem karakterét ez a modortalan vendéglátás és hiányos felszolgálás.

  • Szent Gellért Borház és Étterem

    Borzasztó volt, mind a kiszolgálás, mind a kaja. A leghitványabb sajt volt rántott sajtként felszolgálva, kB a csízió minőség. A petrezselymes burgonya főtt krumpli volt szárazon megszórva szárított petrezselyemmel, és a rántott hal is tuti mirelit volt. Köretként rizs helyett sültkrumpli került a tányérra.. Arról nem is beszélve hogy mikor odaértünk nem jött ki a pincér csak azután hogy a pultnál megkérdeztük van-e kiszolgálás.. Ezekhez mérten drága is, főleg hogy túl is számlázták, csak sajnos erre távozás után jöttünk rá..


Értékeld Te is!

Szent Gellért Borház és Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Szent Gellért Borház és Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.