Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Vegetáriánus, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Szilfa étterem Hajdúszoboszló szívében a Szilfákalja utca sarkán, a strandfürdő főbejáratával szemben található. Megújult arculatát 2001 júniusában kapta, amikor az Árkád üzletház megépítésével az étterem is újjászületett. A Szilfa éttermet színvonalas szolgáltatásai és évtizedes tapasztalatai egyaránt alkalmassá teszik különféle üzleti vacsorák, társaságok és turistacsoportok, valamint családi rendezvények megrendezésére. Szeretettel várja egyéni és csoporttal érkező kedves vendégeit:

A Szilfa Étterem csapata

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.8
Összesen 11
5 6
4 2
3 0
2 1
1 2
 • Szilfa Étterem

  Köszönjük a sok ingyen ebédet a sok ingyen vacsorát. Mindíg jó ingyé zabálni Tumbászékná, hee! Üdvözlettel: a hajdúszoboszlói korrupt seggnyaló rendőrcsicskák. Tumbász szaros náci faszát sokáig fogjuk mi még itten a faluban szopni.
  Tumbász József, Jeges Gabriella, Deczki József, Dr Úr Attila Bendegúz, Pinczés Károly és Czeglédi Gyula több alkalommal is valótlan dolgokat állítottak Pataki Istvánnak a saját fiával kapcsolatban és tették ezt azért, hogy Pataki István valótlan dolgokat mondjon a rendőrségnek és másoknak a saját fiával kapcsolatban. Pataki Istvánt hamis tanúzásra buzdította Tumbász József, Jeges Gabriella, Deczki József, Dr Úr Attila Bendegúz, Pinczés Károly és Czeglédi Gyula. Jeges Gabriella ezt elsősorban anyagi haszonszerzés céljából tette. Gabriella István fiának az örökségét akarja így megszerezni. Tumbász József, Jeges Gabriella, Deczki József, Dr Úr Attila Bendegúz, Pinczés Károly és Czeglédi Gyula szándékosan hangolták Pataki Istvánt a saját fia ellen hazugságokkal, valótlan állításokkal, rossz indulatú pletykákkal. Tumbász József, Jeges Gabriella, Deczki József, Dr Úr Attila Bendegúz, Pinczés Károly és Czeglédi Gyula bűnösök többek között a rendőrség félrevezetésében, gyűlöletkeltésben, pánikkeltésben.

 • Szilfa Étterem

  Nagyon sok esélyt adtunk, ezennel feladjuk. Nem rendelünk többet.
  Karácsonyi hidegtálatakat 2020-ban jóhiszeműen innen vásároltuk 30e Ft értékben, több mint a fele a kukában landolt. Napi menü drága és a menza minőség alja. Ami a legfrankóbb, hogy ROMLOTT somlóit (1600Ft) sikerült immáron másodjára kihozni.
  Úgyis megéltek valahogy, pandémia nem számít, hiszen a rántotthús-sültkrumpli kombó tuti biznisz.
  Jó étvágyat!

 • “kivételes élmény, és külön utazást akár külön utat is megér”.

 • Szilfa Étterem

  Kellemes, hangulatos étterem finom, bőséges ételekkel, jó borokkal és udvarias kiszolgálással. Kis családommal többször jártam már itt és soha nem csalódtam. Szívesen ajánlom mindenki figyelmébe és gratulálok a vezetőknek.

 • Szilfa Étterem

  Szuper étterem csodás ételek finom borok!


Értékeld Te is!

Szilfa Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Szilfa Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.