Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

A halászcsárda étterem Pákozdon, a Velencei–tó északi partján, egy félszigeten, varázslatos környezetben található. E helyen 150 évvel ezelőtt is halászok főzték híres halászleveiket, melyeknek hírnevét a később felépült halászcsárda évtizedek óta igyekszik megőrizni.
A vidék kedvelt helye a kirándulóknak, hiszen itt található az 1848-as szabadságharc emlékhelye, felújított katonai emlékpark, a Doni emlékkápolna, valamint a környék legszebb arborétuma.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.0
Összesen 20
5 2
4 3
3 0
2 3
1 12
 • Szúnyogszigeti Halászcsárda

  Nagy csalódás, mikor egy halászcsárdában a harcsapaprikás nem harcsából készül. (Mit várjunk az egyszerű kifőzdéktől?! Sajnos ott is belefutottam már ebbe a hibába.) Ha nem beszerezhető vagy nem rentábilis a harcsa, mint alapanyag, javaslom, vegyék le az étlapról. Sokkal kisebb csalódás, mint ha hülyének néznek.

 • Szúnyogszigeti Halászcsárda

  Egy évvel kb ezelőtt jártam ott, jó emlékekkel távoztam. Gondoltam ismétlek. Kár volt. Ez a kaja, amit kihoztak gyenge árnyéka volt az egy évvel ezelőttinek. Talán személyzet csere volt? Nem tudom. Egy darabig hanyagolom..........Kár érte, jó helyen van, szép környéken, de ez kevés. A kajának is jónak kellett volna, hogy legyen, nem elég a szép környék. Sajnálom.

 • Szúnyogszigeti Halászcsárda

  A frissen sült hekket öt perc várakozás után langyosan kaptam meg. Biztos most sütötték ki. Kértem, hogy csomagolják be elvitelre. Itthon döbbentem vettem észre, hogy a 6 gerezd citrom helyett 1 volt becsomagolva, a többit visszavették. Milyen pitiánerek már? És, ha mindet összenyaltam volna ebben a covidos időben? A partnerem knédlije melegítve valami szar zsírban, a marhahús rágós, a vadas mártás langyos. Mindez jó drágán. Csillagos egyest érdemel a személyzet.

 • Szúnyogszigeti Halászcsárda

  Arogáns utálatos vendég fogadás,igazságtalan asztal juttatás, ha valaki mer szólni hogy nem felel meg nyáron a belső terem ezért minket kiutáltak .Bezzeg ha feltűnik egy híres ember megy a bájolgás, .Az asztal osztó hölgynek igen nagy az arca.
  Reméljük majd 'télen v. újabb zárlat alatt 'is megengedheti magának olyan nagy lesz a forgalmuk....

 • Minden szezonban 5-10 alkalommal ettem a halászcsárdában. Szomorú látni azt, hogy ha finom valahol az étel és kb mindig ha jó idő van tele van az étterem, akkor a tulajdonos vagy üzletvezető mennyire arrogáns paraszttá válik.

  Ma 40 perc várakozás után derült ki, hogy a “konyha elkeverte” a desszert rendelésünk. Ezután kifogásoltam, hogy nem tartom jogosnak az 1600 ftos szervízdíjat.

  A tulaj vagy üzletvezetőnek az volt a válasza, hogy 1600 ftba nem hal bele és visszaadja. Sőt teljesen normálisnak tartja, hogy 40 percet kell várni az ételre.

  A pincér külön kiemelte, hogy milyen szuper jó fej, hogy levette a számláról a desszerteket. Senkitől nem hangzott el, hogy elnézést a várakozásért.

  Kíváncsi vagyok, hogy ezek a vendéglátós maradványok meddig fognak fennmaradni.


Értékeld Te is!

Szúnyogszigeti Halászcsárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Szúnyogszigeti Halászcsárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.