
Szúnyogszigeti Halászcsárda
Információk
A halászcsárda étterem Pákozdon, a Velencei–tó északi partján, egy félszigeten, varázslatos környezetben található. E helyen 150 évvel ezelőtt is halászok főzték híres halászleveiket, melyeknek hírnevét a később felépült halászcsárda évtizedek óta igyekszik megőrizni.
A vidék kedvelt helye a kirándulóknak, hiszen itt található az 1848-as szabadságharc emlékhelye, felújított katonai emlékpark, a Doni emlékkápolna, valamint a környék legszebb arborétuma.
Értékelések
Értékeld Te is-
Nagy csalódás, mikor egy halászcsárdában a harcsapaprikás nem harcsából készül. (Mit várjunk az egyszerű kifőzdéktől?! Sajnos ott is belefutottam már ebbe a hibába.) Ha nem beszerezhető vagy nem rentábilis a harcsa, mint alapanyag, javaslom, vegyék le az étlapról. Sokkal kisebb csalódás, mint ha hülyének néznek.
-
Egy évvel kb ezelőtt jártam ott, jó emlékekkel távoztam. Gondoltam ismétlek. Kár volt. Ez a kaja, amit kihoztak gyenge árnyéka volt az egy évvel ezelőttinek. Talán személyzet csere volt? Nem tudom. Egy darabig hanyagolom..........Kár érte, jó helyen van, szép környéken, de ez kevés. A kajának is jónak kellett volna, hogy legyen, nem elég a szép környék. Sajnálom.
-
A frissen sült hekket öt perc várakozás után langyosan kaptam meg. Biztos most sütötték ki. Kértem, hogy csomagolják be elvitelre. Itthon döbbentem vettem észre, hogy a 6 gerezd citrom helyett 1 volt becsomagolva, a többit visszavették. Milyen pitiánerek már? És, ha mindet összenyaltam volna ebben a covidos időben? A partnerem knédlije melegítve valami szar zsírban, a marhahús rágós, a vadas mártás langyos. Mindez jó drágán. Csillagos egyest érdemel a személyzet.
-
Arogáns utálatos vendég fogadás,igazságtalan asztal juttatás, ha valaki mer szólni hogy nem felel meg nyáron a belső terem ezért minket kiutáltak .Bezzeg ha feltűnik egy híres ember megy a bájolgás, .Az asztal osztó hölgynek igen nagy az arca.
Reméljük majd 'télen v. újabb zárlat alatt 'is megengedheti magának olyan nagy lesz a forgalmuk.... -
Minden szezonban 5-10 alkalommal ettem a halászcsárdában. Szomorú látni azt, hogy ha finom valahol az étel és kb mindig ha jó idő van tele van az étterem, akkor a tulajdonos vagy üzletvezető mennyire arrogáns paraszttá válik.
Ma 40 perc várakozás után derült ki, hogy a “konyha elkeverte” a desszert rendelésünk. Ezután kifogásoltam, hogy nem tartom jogosnak az 1600 ftos szervízdíjat.
A tulaj vagy üzletvezetőnek az volt a válasza, hogy 1600 ftba nem hal bele és visszaadja. Sőt teljesen normálisnak tartja, hogy 40 percet kell várni az ételre.
A pincér külön kiemelte, hogy milyen szuper jó fej, hogy levette a számláról a desszerteket. Senkitől nem hangzott el, hogy elnézést a várakozásért.
Kíváncsi vagyok, hogy ezek a vendéglátós maradványok meddig fognak fennmaradni.