Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

A halászcsárda étterem Pákozdon, a Velencei–tó északi partján, egy félszigeten, varázslatos környezetben található. E helyen 150 évvel ezelőtt is halászok főzték híres halászleveiket, melyeknek hírnevét a később felépült halászcsárda évtizedek óta igyekszik megőrizni.
A vidék kedvelt helye a kirándulóknak, hiszen itt található az 1848-as szabadságharc emlékhelye, felújított katonai emlékpark, a Doni emlékkápolna, valamint a környék legszebb arborétuma.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.1
Összesen 19
5 2
4 3
3 0
2 3
1 11
 • Szúnyogszigeti Halászcsárda

  Egy évvel kb ezelőtt jártam ott, jó emlékekkel távoztam. Gondoltam ismétlek. Kár volt. Ez a kaja, amit kihoztak gyenge árnyéka volt az egy évvel ezelőttinek. Talán személyzet csere volt? Nem tudom. Egy darabig hanyagolom..........Kár érte, jó helyen van, szép környéken, de ez kevés. A kajának is jónak kellett volna, hogy legyen, nem elég a szép környék. Sajnálom.

 • Szúnyogszigeti Halászcsárda

  A frissen sült hekket öt perc várakozás után langyosan kaptam meg. Biztos most sütötték ki. Kértem, hogy csomagolják be elvitelre. Itthon döbbentem vettem észre, hogy a 6 gerezd citrom helyett 1 volt becsomagolva, a többit visszavették. Milyen pitiánerek már? És, ha mindet összenyaltam volna ebben a covidos időben? A partnerem knédlije melegítve valami szar zsírban, a marhahús rágós, a vadas mártás langyos. Mindez jó drágán. Csillagos egyest érdemel a személyzet.

 • Szúnyogszigeti Halászcsárda

  Arogáns utálatos vendég fogadás,igazságtalan asztal juttatás, ha valaki mer szólni hogy nem felel meg nyáron a belső terem ezért minket kiutáltak .Bezzeg ha feltűnik egy híres ember megy a bájolgás, .Az asztal osztó hölgynek igen nagy az arca.
  Reméljük majd 'télen v. újabb zárlat alatt 'is megengedheti magának olyan nagy lesz a forgalmuk....

 • Minden szezonban 5-10 alkalommal ettem a halászcsárdában. Szomorú látni azt, hogy ha finom valahol az étel és kb mindig ha jó idő van tele van az étterem, akkor a tulajdonos vagy üzletvezető mennyire arrogáns paraszttá válik.

  Ma 40 perc várakozás után derült ki, hogy a “konyha elkeverte” a desszert rendelésünk. Ezután kifogásoltam, hogy nem tartom jogosnak az 1600 ftos szervízdíjat.

  A tulaj vagy üzletvezetőnek az volt a válasza, hogy 1600 ftba nem hal bele és visszaadja. Sőt teljesen normálisnak tartja, hogy 40 percet kell várni az ételre.

  A pincér külön kiemelte, hogy milyen szuper jó fej, hogy levette a számláról a desszerteket. Senkitől nem hangzott el, hogy elnézést a várakozásért.

  Kíváncsi vagyok, hogy ezek a vendéglátós maradványok meddig fognak fennmaradni.

 • Szúnyogszigeti Halászcsárda

  Ehetetlen ételek és cserébe drága is! Erősen ajánlom,hogy keressetek más éttermet, mert itt csak csalódni fogtok!


Értékeld Te is!

Szúnyogszigeti Halászcsárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Szúnyogszigeti Halászcsárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.