Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: Zárva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Tordasi Csárdában nap, mint nap azért dolgozunk, hogy az Önök számára feledhetetlenné tegyük azt a pár órát, amellyel a mindennapok rohanását szeretnék kipihenni. A tökéletes harmóniára törekedve elegyítjük a mai kor elvárásait és eleink tapasztalatát, ízvilágát, felhalmozott tudását . A gyors és udvarias kiszolgálás, a hangulatos környezet egyaránt Önöket szolgálja. A Tordasi Csárda egyik büszkesége eredeti, házi recept alapján készített lekvár kínálata. A kiváló minőségű, magyar alapanyagokból elkészített ételek mellé elsőrangú bor illik. Tradíció Termünk borfalán megtalálható az ország legjelentősebb pincészeteinek kínálata.

A hideg téli napokban a csárda búbos kemencéje biztosítja a meleg hangulatot. Jó időben a tó feletti nádtetős terasz kellemes légkörével járjuk Önöket.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.8
Összesen 10
5 7
4 0
3 0
2 0
1 3
 • Tordasi Csárda

  Teljes elégedettség!
  Bőséges finom ételek, kellemes zene, mosolygós kedves személyzet!

 • Tordasi Csárda

  2021. október 16-án 31 gyerekkel és 4 felnőtt kísérővel látogattunk el a Western faluba. Remek élményben volt részünk mindenképpen, de amit a csárda tett, az tette a napot igazán csodálatosabbá számomra. Amellett, hogy klassz vadnyugati hangulatot varázsolt az élőzene, még ráadásul csapatunk minden tagjának két finom palacsintát és limonádét szolgáltak fel INGYEN, amiért a mai napig is hálásan gondolok vissza az étterem vezetőjére és a dolgozókra! Pedig még a terítőket is összemaszatolták a gyerekek itt-ott!
  Nagyon köszönünk mindent, az ellátást, a jó hangulatot és a türelmet!
  Melis Zsuzsanna tanár
  Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
  Budapest VIII. kerület

 • Ételek finomak, kiszolgálás udvarias volt.

 • Tordasi Csárda

  Az esküvőnket tartottuk ott. Nem voltunk megelégedve sem a személyzettel, sem a hellyel. Lekezelőek, lassú a kiszolgálás. Nyáron 40 fokbam meleg italokkal kínálták a vendégeket, klíma nincs, bent szakadt mindenkiről a víz. Érdekes hely... Hozzá teszem nem aprópénzért csinálták ezt a mutatványt. Nem ajánlom senkinek. Aki nyugodt esküvőt szeretne az ne ide menjen.

 • Miután 10 perce ott ültünk gondoltam ha már ők nem hoznak étlapot majd oda megyek és kérek én. Miután ez megtörtént vissza mentem az asztalhoz. De hiába vártunk,ránk se néztek többször elmentek az asztalunk mellett is. Pedig volt vagy 6 fiatal pincér gondolom gyakornokok meg rajtuk kívül legalább még négyen. Mindegy,feláltunk és inkább másik étteremben költöttük el a pénzt. Szerintem többet ezek után nem megyünk oda.


Értékeld Te is!

Tordasi Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Tordasi Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.