Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 06:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
TV, Csocsó, Terasz, Parkoló
Rólunk:

Ez az oldal poénnak indult, de végül mivel az embereknek tetszett, eldöntöttük, hogy normálisra vesszük a figurát.
Tóth Attila kocsmáját hivatott népszerűsíteni ez a lap, valamint próbál egy kis belátást nyerni nektek az ott töltött hétköznapokba is, amiket állapotfrissítések, kötetlen beszélgetések és fényképfeltöltések útján szeretnénk elérni.

Általában a hétvégékre csúsznak a nagyobb szabású... partik? Inkább ivások. Elő szokott fordulni, hogy kora hajnalig nem zárunk, mert tele van a hely. A szomszédos falvakból-városokból is járnak át rendszeresen az emberek, hogy néhány olcsó, csapolt házisör mellett gondfelejtsenek egy barátságos környezetben.

Fradista díszletek, gyönyörű kővel rakott bárpult, dupla sörcsap, bárszékek, zenegép, padok, csocsóasztal, televízió és egy Playstation 3 várja odabent a mulatni vágyókat, míg odakint egy filagória-szerűség néhány paddal és asztallal. Parkolólehetőség van, elég tágas az udvar, biciklitároló is rendelkezésre áll a kerekezőknek.
Az épület első fele egy turkáló bolt, ami szintén Tóth Attila tulajdona, ennek az épületnek a hátsó részébe nyílt a kocsma.

A vendégek összetétele ritkán változik. Felbukkannak új arcok, de van egy megszokott kemény mag, akiket már leltárszámba is vesznek ott.
Év szerinti megoszlás terén van egy kis különbség. Egyaránt vannak fiatalok is, a tízes éveik végéből és a 20-30as évekből is, viszont az idősödő réteg is megtalálható ott, képviseltetik magukat ők is rendesen.

Mutass többet

Értékeld Te is!

Tóti kocsmája

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Tóti kocsmája

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.