Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
Üdülési csekk
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló
Rólunk:

Regionális magyar konyha, jó borok, stílusos szobák!Kultúra, sport, szórakozás. Négy igényesen berendezett szoba. Rendkívüli borválaszték, borkóstolás, borvacsorák. Izgalmas túralehetőségek.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.5
Összesen 2
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
 • Vadászkürt Étterem és Panzió

  Rendszeresen járunk Bausz Úrhoz és feleségéhez a Vadászkürtbe. Eddig még sohasem kellett csalódnunk. Remek fogásokkal találkozunk, különösen a vad- és szárnyas specialitásokat merem ajánlani.
  Poharanként megkóstolható a soproni borvidék szinte valamennyi bora. Legutóbb Luka Enikő Zweigelt-je ízlett nagyon.

 • Vadászkürt Étterem és Panzió

  Az étteremben belül kb.8 vagy 9 asztal van. Egy tanuló pincér volt, ill. egy főpincér. Elég sokáig tartott mire végre odajöttek az asztalunkhoz, kezdetben két étlappal a 7 főre. Az ígéret ellenére (azonnal hozunk még hátulról étlapot) csak mintegy negyed óra múltán kaptuk meg a többi étlapot,és az italrendelés felvétele is finoman szólva akadozott...Azért fél óra múltán már mindenkinek volt mit inni. Nem tetszett, hogy folyó bor nincsen, csak üveges (igaz,abból kérésre pohárral is lehet rendelni, de mondanom sem kell, elég borsos áron...).
  Étel: A választékot szegényesnek mondanám, az adagok kicsik, de legalább minden drága. A szakácsra egyébként panasz nem lehet, amit ettünk az finom volt. (Csak nagyon kevés..)
  Összességében az étterem nagy csalódás volt, többre mentünk volna, ha szembe a faház "étterem"-be ülünk be...No meg megúsztuk volna olcsóbban a dolgot. Ajánlom helyette a Diana éttermet, a Kazamatát vagy például az Aranyfácánt!


Értékeld Te is!

Vadászkürt Étterem és Panzió

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Vadászkürt Étterem és Panzió

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.