Töltés
Asztalfoglalás Éttermeknek Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 23:30 Mutass többet
Felszereltség:
Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Ha egy kellemes estére vágysz, otthonos hangulatra, finom ízekre, gondos és figyelmes vendéglátásra, irány a VakVarjú Éttermek bármelyike.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.9
Összesen 7
5 1
4 2
3 0
2 3
1 1
 • Borzalmasan egy személyzet dolgozik ott. Gorombán viselkedett egy szemüveges, telt pincér velünk. Azt mondta ,hogy két személynek nem ad asztalt az elegánsabb részlegen, csak ha többen vagyunk. Valami nagyon koszos, kopott, régi asztalhoz akart minket ültetni. Ezek után inkább a Le Bistro Budapest vendéglőt választottuk, ami az egyik legjobb hely ever!!!!!!!

 • VakVarju Beach Bistro

  Egy forró nyári napon asztalt foglaltunk tíz főre. A telefonban jelezték, hogy a minimum fogyasztási összeg 4500 forint. Bővebben nem lett kifejtve, hogy a 4500 forint az egész asztaltársaságra vagy személyenként értendő.
  Mikor megérkeztünk az egész terasz üres volt, viszont minden asztalra foglalt tábla volt helyezve. Minket oda vezettek az egyedüli olyan asztalhoz, ami nem az árnyékban volt. (Miközben a hőmérséklet 30 fok volt még árnyékban is.) Többször megkérdeztük, hogy a többi asztalhoz mikor érkeznek, hiszen nem szeretnénk napon ülni. Többszöri kérdésre a válasz mindig csak az volt, hogy a többi asztal foglalt.
  Végül maradtunk az asztalnál, melyet nagy nehézségek árán sikerült valamelyest árnyékossá tenni, de egy-két fő még így is a napon ült.
  Körülbelül két órát töltöttünk a helyen és mindannyian fogyasztottunk minimum két italt (kb. 2000HUF), de többen fogyasztottak ételt is és még több italt. Időközben egyesével szállingóztak haza az asztalunktól és egyesével fizettünk, majd mikor az utolsó három személy fizetésére került a sor, közölte a pincér, hogy nem fogyasztottunk fejenként 4500 forint értékben. (Mint korábban írtam erre nem tért ki senki a telefonban, hogy fejenként kellene ennyit fizetni.) De kisebb vita után végül nagylelkűen felajánlotta a pincér, hogy MOST eltekint a minimum összegtől. Mikor távoztunk a terasz többi része továbbra is üres volt, nyugodt szívvel ültethettek volna minket árnyékba is erre a két órára. És azt gondolom, hogy bár nem 4500 forintot hagytunk ott fejenként, de ahhoz képest, hogy mennyien fordultak meg ebben az időintervallumban az étteremben, jelentős forgalmat hoztunk nekik erre az időre. Az biztos, hogy egy jó vendéglátást én nem így képzelek el! És ha tehetem ezt a helyet soha többé nem fogom választani se egy koccintás kedvéért, sem ebédre, pedig tényleg kellemes helyen helyezkedik el a Kopaszi-gáton.

 • Szakács váltás volt? Íztelen hekk, félig kihűlt csónakburgonya, fonnyadt uborka.Sajnálom, eddig szívesen mentünk és jó veleményünk volt, de a mai után már nem vágyakozunk oda, kár érte...:(

 • Nyolcan tertunk be vacsorara egy nyari vasarnap. Nagyon kellemes volt a forro nap utan ott ucsorogni a teraszon. A hely hangulata karpotolt az esetleges apro tökeletlenségekért. A pincerek velunk baratsagosak voltak, hamar jottek, es mindig figyelmesek voltak ha jelezni akartunk. Valoban letegezett minket, de 45 felett mi ezt csak ertekelni tudjuk. Egy ‘beach’ hangulatú helyen szerintem ez teljesen rendben van...Az adagok nagyon bősegesek voltak es mindenkinek izlett amit rendelt. A főfogások nagy része 2500,-Ft alatt marad, így nagyon jó ár/érték arányú. Nem volt nagy a tomeg es igy talan konnyebb volt gyorsan, jot biztositani, de nekunk minden rendben volt. Összességében ez egy laza hangulatú, beach style étterem, nagy adagokkal, kellemes ízekkel, elérhető áron, a szuper hangulatú Kopaszi-gáton.

 • 6 fős társaságra foglaltattunk asztalt, tehát tervezhető volt az érkezésünk.
  Tapasztalat: udvariatlan, lekezelő pincérek, hosszú, 45 perces várakozás,amit nem jeleztek előre, összekevert ital, amit nem pótoltak.
  Amikor szóvá tettük a várakozást, csak kioktatást kaptunk, semmi 'elnézést, vagy köszönjük a türelmet''
  Külön fizetésre pifavágással reagáltak, majd beszólásokkal ugyan, de lehetőséget adtak rá.
  Ételek: volt, ami hideg volt, 4/6főnek gyomorrontása lett
  Tavaly minden szuper volt, most az élmény nem méltó a Vakvarjú névhez. Többet biztosan nem megyünk.


Értékeld Te is!

VakVarju Beach Bistro

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

VakVarju Beach Bistro

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.