Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 20:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Kedves Vendégek, Ismerősök, Érdeklődők!
Felújított belsőrésszel, korhű kiegészítőkkel, új étlappal és itallappal valamint kedves, hozzáértő személyzettel várjuk a már meglévő és leendő vendégeinket, ügyfeleinket!
Az étterem a történelméről méltán híres dunaföldvári csonka torony tövében található, melynek történetébe a toronyban látható állandó kiállítás mutat bepillantást.
A várudvarban sétálni vágyók sem fognak csalódni!
Gyönyörű kilátás tárul szemük elé a hömpölygő Dunáról, az azt átszelő Beszédes József Duna hídról és a meseszép partvidékről. Ábrándozhatnak a kertben zajló ősrégi csatározásokról, titkos szerelmi találkákról és az udvarban rendezett különféle rendezvények emlékeiről, sőt ha kedvük tartja megnézhetik az ott található fazekas műhelyt és fafaragó galériát is ! Mindezen események megkoronázásaként a gasztronómia és a különleges ízek kedvelői is megtalálják számításukat. Elfogyaszthatják ebédjüket, vacsorájukat az étterem falai között vagy annak teraszán, az időjárástól és az épp aktuális hangulatuktól függően!
A Vár Étterem kiváló színhelye különféle rendezvényeknek, esküvőknek, báloknak, bemutatóknak, kis és nagy családi találkozóknak, céges programoknak és akár egy baráti vagy osztálytalálkozónak is egy nosztalgiázás erejéig!
Az otthon és a munkahelyükön ebédjüket fogyasztóknak is remek ajánlat az előfizetéssel 670 Ft-os (kiszállítva 690 Ft ) áron kapható menü melynek A, B és C változata is elérhető a menzát előnyben részesítők számára!
Várunk tehát mindenkit sok szeretettel, hiszen szinte garantált az itt eltöltött idő különleges, hangulatos és már már időutazásra emlékeztető élménye!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.0
Összesen 2
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
  • A kiszolgálással magával nem volt gondunk, és az étel is finom volt mindaddig, amíg a férjem husijában, a közepében nem találtunk egy főtt/sült LEGYET is. Talán nem ez a megszokott, talán egyszer fordult elő, de mégsem ajánlom senkinek! Még most is összeszorul a gyomrom a látványtól!

  • Udvarias kiszolgálás, finom ételek, szép kilátás. Csak ajánlani tudom mindenkinek.


Értékeld Te is!

Vár Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Vár Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.