Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: Zárva Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Csárdánk Magyarország egyik legszebb, legérintetlenebb tájegységén,
az Örségben, Nagyrákoson található.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.8
Összesen 4
5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
 • Alsószeri Csárda

  A csárda kertje nagyon szép, csupa hagyományos eszköz van a kertben és bent a falon (régi daráló, stb.) A vonzó külső után óriási csalódást okozott maga az étel. Levesnek gombakrémlevest és zellerkrémlevest kértünk. A zellerkrémleves teljesen ízetlen volt, és zellertelen, a gombalevesben sem volt túl sok tartalom. A másodiknak választott parasztos rántott hús elment. A legrosszabb a külön táblán hirdetett, finomnak ígérkező parasztosan készített házi rétes volt, ami tökéletesen mirelitnek tűnt, kevés mákkal. Mindez 7000 Ft-ért? Majd az egyébként kedves pincérnő megkérdezi, hogy "Minden ízlett?", holott alig ettünk meg valamit...

 • Alsószeri Csárda

  A hely tényleg angyon hangulatos. Mind a külső, mind a belső kialakítás nagyon jó.

  Az ételek minősége, még a helyi ételek is csak átalgosnak minősíthető. Igazándiból semmi különös. CSak az elmegy kategória.

  A pincérek kicsit unottak voltak.

 • Nagyon szép volt!

 • Alsószeri Csárda

  A Hétrétország programsorozat által meghirdetett málé-kóstolást ejtettük meg ebben a csodálatos környezetben lévő; lenyűgözően szép csárdában.
  Útitársaink figyelmeztettek, hogy ők a 2009-es évben megjárták, mert az ételek minősíthetetlenül rosszak voltak.
  Sajnos nem hittünk nekik és mentünk, mert - reméltük - hogy ha így is volt; azóta változtattak a minőségen (vagy a szakácsokon?).
  Sajnos saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy a csodálatos környezet és a tökéletes, tájjéllegű tálalás, a gyors kiszolgálás (tényleg nagyon impozáns volt a környezet) sajnos egyáltalán nem jár együtt az ételek jó minőségével. Vízízű leves és miniatűr, silány minőségű málék - így tudnám jellemezni az aznapi vacsoránkat. Külön bánatot okozott, hogy ez volt a hazatérés előtti utolsó vacsoránk az Őrségben és így ténylegesen rossz szájízzel hagytuk el az csodás vidéket.


Értékeld Te is!

Alsószeri Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Alsószeri Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.