Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
Ticket restaurant
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló

Értékelések

Értékeld Te is
4.5
Összesen 15
5 13
4 0
3 0
2 1
1 1
 • A tegnapi nem után az értékelés nem lehet más, mint *5-ös. :)
  Sok helyen ettem már bélszínt, de tegnapi nap, amit a pincér elém rakott, az parádés volt. Igaz, hogy friss az élmény, de sztem eddigi életem legjobb bélszínét ettem!
  Köszönöm az étterem Tulajdonosainak és Csabának, a séfnek!

 • Ara étterem

  Mi régi vendégek vagyunk párommal, és az előttem említett pozitív hosszászkolásokhoz tudok csak csatlakozni, nem véletlenül vagyunk törzsvendégek, egy kedves házaspár üzemelteti az éttermet, Mór belvárosában.

  A negatív kommentet író Úrnak nyilván nem az étteremmel lehetett a problémája hanem minden mással.
  Az étterem valóban nem tágas, de kit érdekel ha azért megyek be mert éhes vagyok?
  Illetve ha pedig nagy étterembe szeretnék betérni, mert kell a tér a flegmáskodáshoz, akkor olyat választok ki. Az 'ütött-kopott' asztal, direkt úgy van lefestve, ami szintén nem minősíti az ételt, sem a kiszolgálást. Az étteremben dolgozók valóban nem 70 éves szakmába fásultak, hanem friss fiatalos céltudatos csapattal haladnak előre. Ez a személyes vélemény csak a mocskolodó kielégületlen Úrnak szólt, aki vélhetően azért emlegeti ennyire hogy zavarja ha az étteremi wcben látják a nemiszervét mert otthon nem kap elég figyelmet.
  A két csillagot valószinűleg azért ajánlotta fel az Ara Étterem számára, mert volt már jobb helyen, ahol a férfi nem a gyomrán keresztül kap megnyugvást.
  Én szerény személyem adom az 5 csillagot. Imádom! További sok sikert! Igy tovább!

 • gyönyörű a hely, jó a kiszolgálás, finom életek! nálam örök legjobb!

 • Ízletes ételek, jó kiszolgálás, kedves felszolgálók

 • Ara étterem

  Városnézésre érkeztünk Mórra, Egerből, kisebb csoporttal, voltunk 13-an, mikor beléptünk az étterembe, nagyon kedvesek voltak a pincérek és bár nem számítottak az érkezésünkre, időben verhetetlen gyorsasággal szerviroztak nekünk egy kellemes asztalt, a kirándulás alatt, remek képeket készítettünk, így nagyon nagy örömünkre volt, ez a szuper felszereltséggel rendelkezésű mesebeli tér, ahol egy nagyképernyős tv-n letudtuk vetíteni a képeket. Az ételek kiválasztásánál a pincérek segítettek, bár mindenki mást rendelt, egyszerre érkeztek az ételek, és nagyon finom nagy adagokat kaptunk, nem kell mondanom, mindenkinek maradt az útra. Az étteremben rajtunk kivül többen is voltak, egyik asztalnál születésnapomat ünnepeltek, abszolut nem volt zavaró. Jó hangulat volt. Köszönjük Ara Étterem!


Értékeld Te is!

Ara étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Ara étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.