Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 23:55 Mutass többet
Konyha típus:
Mexikói
Felszereltség:
Melegétel, Kártyás fizetés
Rólunk:

Budapesten már öt éve működik a magas fogyasztói elvárásoknak megfelelő Amerikai-Mexikói Grill. A kizárólag házhozszállítással foglalkozó konyha eredeti, minőségi alapanyagokból készti el a hideg és meleg mexikói, valamint amerikai ételeteket – grillezett ételek, burritók, quesadillák, tacók, tortillák, hamburgerek, levesek, saláták. Az étlapot a nemzetközi gasztronómia trendjeit figyelő, felkészült szakácsok stábja állítják össze. A séfek a legkiválóbb amerikai és mexikói szakácsoktól tanulták az autentikus ételek minőségi elkészítését, és ezzel létrehozták Budapest egyik legmegbízhatóbb, házhoz szállítható ételeinek belvárosi konyháját.

Az Azteca American-Mexican Grill vezető szerepet tölt be a megbízható házhoz szállítással foglalkozó konyhák között. Igény esetén nagyobb céges rendezvényekhez is kérhetők előzetes rendelés után, a konyha catering szolgáltatásával bármelyik budapesti, belvárosi munkahelyre, rendezvény helyszínére kiszállíthatók és feltálalhatók a grillezett ételek, burritók, quesadillák, tacók, tortillák, hamburgerek, levesek vagy éppen saláták.

A mexikói konyha nem áll távol a magyar konyha ízeihez szokott fogyasztóktól. A konyha alapját az egyszerű, mindenki számára hozzáférhető, minőségi alapanyagok adják. A bab, a kukorica, a marhahús, a csirkehús, a paradicsom, a különféle chili paprikák soksága és változatossága teremtette meg a mexikói konyha nagyszerűségét. Az ételek receptjei olykor évezredek óta változatlanok, vagyis előfordulhat, hogy a grillezett ételek, a burritók, a quesadillák, a tacók vagy éppen a tortillák együttesen őrzik az ősi, közép- és latin-amerikai, a mexikói konyhaművészet hagyományait. A mexikói konyha ennek az egyszerűségének köszönheti nagyszerűségét és népszerűségét szerte a világban.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
1.0
Összesen 2
5 0
4 0
3 0
2 0
1 2
 • Azteca Tex-Mex Étterem

  Több ételt is rendeltem, mind csapnivaló volt. Aki szereti a mexikóit, messzire kerülje.

 • AZTECA TEX-MEX ÉTTEREM: Az ügyfélszolgálat egy szégyen! Ételt rendeltünk, ami két és fél órával később érkezett meg, bár a futár rossz ételt hozott, mivel másnak adta oda a mi rendelésünket. Miután többször is betelefonáltam, a hölgy a telefonon azt igérgette, hogy soron kívűl ingyen meg kapjuk kárpótlásként az ételt, persze ebből sem lett semmi...
  Egyszer sem jött semmiféle telefonhívás a szolgáltató oldalárol (pedig többszörösen is igérték hogy visszahívnak), hanem nekem kellett utána járjak mindennek... a vége az egésznek az lett, hogy a bankkártyám megkönnyebbűlt
  4 250 Ft-al, de a gyomrunk üres maradt. Egy ilyen pofátlansággal még életemben nem találkoztam.
  ŐSSZ VÁRAKOZÁS: 4,5 ÓRA
  ÉTEL: NEM ÉRKEZETT

  Ez nem az első alkalom, hogy ilyesmi vagy hasonló történt volna. Senkinek sem ajánlom!


Értékeld Te is!

Azteca Tex-Mex Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Azteca Tex-Mex Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.