Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Le cheque dej., Sodexo Pass, Ticket restaurant
Felszereltség:
TV, Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

Konyhánk működése sokrétű, hiszen külön csapat főz az előfizetéses étkezőknek, illetve a chef csapata az a’la carte étkező vendégek gasztronómiai élményét elégíti ki.
A hagyományos technológia mellett rendelkezünk a legkorszerűbb konyhatechnológiák alapos ismeretével, ezek alkalmazása napi rutinnal működik a házban. Ezen technológiák alkalmazása teszi lehetővé a magyar konyhában kevésbé ismert egzotikus nyersanyagok alkalmazását is.
A konyha alapanyagainak beszerzésénél törekszünk a regionális és szezonális termékek beszerzésére, ez tükröződik az éttermeink borválasztékában is, hiszen túlnyomó részt a régióhoz tartozó kiváló borászaink termékeit szolgáljuk fel.

Várjuk Önöket szeretettel!


+36 82 222 993
+36 30 916 4755

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.0
Összesen 2
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
 • Bárány Fogadó Étterem

  Párommal tértünk be egy meghitt vacsorát elkölteni a Bárány fogadóba. Azért e helyre esett a választásunk, mert céges rendezvényeken gyakran ettünk az étterem által készített hidegtálakból, és mind a tálalás, mind az ételek íze alapján úgy gondoltuk, itt kiválóan főzhetnek. És be kellett vallanom, az ételekben nem csalódtunk.
  Az étteremben hideg, januári este lévén rajtunk és a személyzeten kívül senki sem tartózkodott, ezért a kiszolgálás megfelelően gyors és udvarias volt, de ennél többet nem lehet róla elmondani. Sajnos a hely kissé kopár, a meghittséget nem nagyon találtuk benne, de végtére is enni mentünk.
  Mivel sem én, sem a párom nem vagyunk nagy étkűek, ezért egyből a főétellel kezdtünk. Én étteremben kizárólag hátszínt eszem, ezért van összehasonlítási alapom. És ki merem jelenteni, hogy az itt elfogyasztott hagymás rostélyos nálam dobogós helyezést ért el: omlós, vajpuha, és félangolos, ahogy kértem. Férjem zselici betyár tálja is hasonló erényekkel büszkélkedhetett, ékes bizonyíték rá, hogy csak a dekorációt hagytuk meg (ennél hiányoltam egy kicsivel több fantáziát, de ezt betudtam a januárban kapható díszítésre alkalmas alapanyagok árának).
  A desszertnek elfogyasztott diókrémes palacsinta csokival pont olyan volt, amilyennek ez ember elvárja: nem fulldokolt sem a csokitól, sem a diótól, de a palacsinta széle sem volt pergamenszerű a mikrózástól (még azt is megkockáztatom, frissen sütötték).
  Szóval aki mer, az nyer: ennek a helynek nemcsak a hidegtáljai, hanem az a la carte konyhája is bármikor bevállalható.
  Egyedül a hely kopársága (mind vendégek, mind berendezés szempontjából) hagyott némi ürességet bennem, de ezt a hasam megtöltése után el is feledtem.
  Ajánlom kipróbálásra mindenkinek!

 • Bárány Fogadó Étterem

  Igazából nem szívesen írok és értékelem a helyet ennyire rosszra hisz nekem nagyon tetszik az épület maga de sajnos mondjuk úgy, hogy a belbecs az hiánycikk és fájóan hiányzik...

  Többek között azért mondom és írom ezt így mert amikor én és kedves asszisztensem betértünk a belvárosi látogatásunk alkalmával első körben a süteményes részlegébe ott a pultosnak se egy "jónapot adjonisten" se egy "szevasztok mi a helyzet" se semmi nem hagyta el a száját majdnem felzaklattam az értelmetlen kérdésemmel, hogy csak pogácsából és rétesből lehet választani?

  Lehet ezt nem szabadott volna megkérdeznem de hát akkor már mindegy volt így elköszöntünk mindketten viszont látásra erre se egy "viszont nem látásra" se egy "viszont lágytojás" semmi sem érkezett. Kitaláltam, hogy menjünk egyből az étterembe inkább.

  Nem tudom még a mai napig sem, hogy vagy én tévedtem el vagy nem tudom de az étteremnek tűnő tárgyat pár emeletnyi lépcsőzéssel sikerült csak elérni azt is majdhogynem ilyen ragasztott A4-es papíron kiírt étterem felhívással.

  Nem számolok be arról, hogy mit kértem és mit kaptunk lényegében akinek a menzakoszt megfelel megspékelve azzal, hogy ezt a különböző de még iskolás kislányok és kisfiúk készítik el és most had ne emlegessek más dolgokat és színeket tehát egy vicc volt az egész.

  De rosszabb mint egy mese mert felismerhetetlen volt az étel amit elénk raktak külalakilag pár ismertebb jellemvonást fel lehetett fedezni de mást nem és a kiszolgálás is majdnem én vigyem az asztalhoz mert étteremben vagyok (nem pedig önkiszolgáló csumis hajléktalankínálóban)

  Rettenet még jó, hogy a szállást nem kellett kipróbálni ellenben nagyon sajnálom, hogy a Szcília éttermet kihagytam egy kósza kísérlet miatt...


Értékeld Te is!

Bárány Fogadó Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Bárány Fogadó Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.