Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetiségi
Felszereltség:
Biliárd, Melegétel, Élőzene, Terasz, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
3.0
Összesen 11
5 5
4 0
3 0
2 2
1 4
 • Belga Sörház

  Több, mint 1 óra várakozás után kaptunk 2 hideg pizzát némi fekete göndör szőrrel.. remélem csak kutyaször volt, nem más.. de ez nem minden.
  A csapvizet szénsavmentes ásványvízként számlázták. Kérdőre vontam a pincért, azt mondta rosszul hallotta rendeléskor mit kértem. Érdekesmód nem üvegben, hanem pohárban szolgálta fel. A miértre sajnos nem tudott válaszolni.
  Ezek után kértem a panaszkönyvet. Azt nem kaptam (a pincér tájékoztatása szerint már nem kötelesek tartani), kaptam viszont helyette egy A4-es üres lapot azzal az igérettel, hogy a vezetőség azt majd elolvassa. Hát köszi, ha így üzemeltet éttermet, akkor gondolom nem elolvassa, hanem kitörli vele..
  Kár érte, Covid előtt egy igazán jó hely volt. Most viszont javaslom átnevezni Belga sörházról Tróger magyar sörházra. Ez a név írja le a tapasztalatainkat.

 • Hárman voltunk, előre foglaltam asztalt. A személyzet kedves volt, a minket kiszolgáló hölgy meg kimondottan segítőkész is. Az ételnél is minden rendben volt, nagyon ízlett nekünk minden. Én Steaket kértem zöld bors mártással médiumra sütve, az is remek volt.

 • Egy kis kritika. Vasárnap este nyaralás után gondoltuk, a vacsorát az általunk kedvelt étteremben. Nem volt jó ötlet. A pincérnő kedvetlen volt, már akkor húzta a száját amikor kitaláltuk, hogy bemennénk a szúnyogok miatt. Jó be lehet menni, de meleg lesz. Bementünk volna a meleg kevésbé zavart volna, de az hogy belül már lámpák is el voltak oltva, zárás előtt két órával, az már igen, dehát nem akartunk kellemetlenkedni, így megetettük a szúnyogokat is. Na de a lényeg, a kaját kihoztákaz evőeszköz előtt, a drága belga csapolt sör meleg volt, a pankóbundás rántott szelet vékony volt, de cserébe legalább rágós, és a feleségem fültanúja volt annak, hogy ahogy a pincérnő a másik asztalnál levőket fikázza a pultosnak. Mindezt úgy mintha a világ összes citromába beleharapott volna. Nem adtunk jattot, egy ideig nem jövünk. Pedig sokat voltunk már. Belga, te többet tudsz.

 • Nagyon régóta járunk ide, de a régi színvonal már nincs. Évekkel ezelőtt ez egy szuper hely volt, finom ételekkel. Manapság már csak egy ócska sarki kifőzde minőségű hely. Az ételek horror áron, kritikán aluli minőségben vannak felszolgálva. Sajnos a vezetőséget ez egyáltalán nem érdekli, a negatív hozzászólásokkal, véleményezésekkel semmit sem törődnek. Így felesleges bármilyen kritikát megfogalmazni, inkább csak azért teszem, hogy aki oda készül ne érje csalódás. NEM AJÁNLOM

 • Belga Sörház

  Általában ha rossz helyen eszünk, nem szoktam értékelni, mert utólag mindig megsajnálom az ettermet, de ez hatalmas csalódás volt és mélyen felháborított ez a fajta kiszolgálás. A felszolgáló szerintünk nem volt józan állapotban, valamilyen szer hatása alatt állt.. lekezelő, undorító flegma stílusú volt, úgy viccelődött velünk, mintha évek óta barátságban állnánk. Rendeltünk 4 hamburgert, hiszen négyen voltunk. A pincér egyszer se nézett ránk, mi még “viccből” megkérdeztük, hogy figyelt ránk? Mondta, hogy persze, megjegyezte a rendelést. 1 órával később megérkezett 2 burger. Hideg, száraz, semmiképpen nem angus húsból. Jeleztük, hogy nem 2-t kértünk, hanem 4-et, hiszen négyen vagyunk. Ő nevetgélve közölte, hogy hat ő 2-t értett, de ha gondoljuk hoz LEVEST, mert az gyorsan készen van. Mondtuk szeretnénk meg 2 burgert, de ha lehet gyorsabban. Azt mondta sajnos nem tudja gyorsan kihozni “kell akkor vagy mi lesz?” Közölte, hogy ha o hibázott volna akkor elnézést kérne, de mi biztos 2-t mondunk, így ez nem az o felelőssége. Mondtuk, hogy szeretnénk beszélni az üzletvezetővel, mert ezt a stílust és hozzáállást nem érezzük, hogy helyén való lenne. Az üzletvezető üzente, hogy ő ehhez túl elfoglalt!!? Ha akarunk valamit menjunk be és keressük ot meg.. ?! Miután bementünk annyit tudott az ügyre mondani, hogy jelentkezzünk az étterembe és csináljuk utánuk. Mindenki téved, mi is emberek vagyunk, négyünk közül hárman dolgoztunk vendéglátásban, tudjuk milyen nehéz és pont emiatt sose szoktunk panaszt tenni, de ez kiverte a biztosítékot! Nem azzal volt baj, hogy el lett felejtve, hanem ahogy kezelve volt, hogy ki voltunk nevetve és kb rohanjunk meg mi, hogy van problemánk... SOHA TÖBBÉ!


Értékeld Te is!

Belga Sörház

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Belga Sörház

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.