Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz

Értékelések

Értékeld Te is
3.2
Összesen 6
5 1
4 2
3 1
2 1
1 1
 • Pizzát rendeltem. Dobozt nem nyitottam fel mikor a futár kihozta. DÖBBENET,hogy a minőség legalacsonyabb szintjét sem ütötte meg a Hawai-pizzájuk. EHETETLEN ételt szállítottak ki.. A tészta alja és széle agyon égett, nyúlós, a feltét 5db 'nyári sonka ',csíkban közötte 'grammban 'olvasztott sajt.A tésztát elmaszatolt paradicsommal kenték, tészta széle IS ÉGETT mint az alja teljes nagyságában. EHETETLEN volt , az ételnek NEM nevezhető pizzájuk. Kérdezem : NÉBIH mikor ellenőrzött a Szekszárd, Szent László u. 19sz.alatt működő Bella Napoli -Stuttgart udvar- étteremben? Ilyen minőség mellett Étteremnek sem nevezhető a fent közölt címen működő vendéglátásnak sem nevezhető 'udvar'.

 • Bella Napoli Pizzéria

  Senkinek nem ajánlom az éttermet, kérésnek ellenkezőleg, egyáltalán nem megfelelő.
  KÖSZÖNŐ VISZONYBAN SINCS AZ OLASZ KONYHÁVAL. A pincér hiába udvarias a szakácsot Én holnaptól már nem alkalmaznám. Ha valami jó és izlik, nem szoktam az árat nézni, de ha valami rossz azért a tized részét sem szabad lett volna fizetni. Az étlap egyébként nagyon drága. Talán meg kellene tanulni elnézést is kérni.

 • Bella Napoli Pizzéria

  Pozitív: A helynek egyedülálló hangulata van, kifejezetten kellemes.
  Negaítv: Szokatlan volt, hogy egy hatalmas papírszalvétán terítettek meg nekünk, és majdnem kínos vége lett, hogy csak készpénzzel lehet fizetni!

 • Bella Napoli Pizzéria

  A kedvenc éttermem. Ez talán a pontozáson is látszik. Pizzafüggő vagyok, és az eddig meglátogatott pizzériák közül ez viszi a prímet. A feleségem inkább tésztapárti, de még Ő sem csalódott soha, pedig rendszeresen látogatjuk a helyet. A kaja kitűnő, sem az alapanyagokban, sem a minőségben nem történt visszaesés a nyitás óta. Sőt! Kiváló borokat és ásványvizeket szervíroznak. Elérhető áron extra minőséget kap a vendég. Ajánlom mindenkinek.

  Ma is ide megyek. Még sohasem csalódtam.

 • Bella Napoli Pizzéria

  Szuper kis pizzázó, hangulatosan, egy pincében kialakítva.


Értékeld Te is!

Bella Napoli Pizzéria

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Bella Napoli Pizzéria

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.