Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Vegetáriánus, Magyaros
Elfogadott kártyák:
Erzsébet utalvány, Sodexo Pass, Ticket restaurant
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Kedves leendő Vendégünk!

A Budakert Vendéglő (volt Rózsakert Vendéglő) Budaörs egyik legrégebbi vendéglátóhelye. A fővárostól mindössze 5 percnyire található, a Budaörsi Játékszín tőszomszédságában, a város központjában.

Az étterem az 1900-as évek elején már a helyiek kedvenc szórakozó helye volt. Az elmúlt több mint száz év alatt működött italboltként, kocsmaként, vendéglőként, disco-ként is. Mostani arculatát 1999-ben nyerte el, mely próbálta megőrizni a régebbi korok hangulatát, polgári miliőt sugározva.

Családias hangulatú, barátságos éttermünk kertjében nyáron, több évtizedes fák hűs árnyékában, madárcsicsergés mellett tölthetik idejüket Vendégeink. A kerthelyiség egyik sarkában kialakított játszóterünkön hintázhatnak, csúzdázhatnak, kötélre mászhatnak és táblára rajzolhatnak kis vendégeink.

Konyhánk a hagyományosan magyar ételek házias ízeit képviseli, de megtalálhatók a nemzetközi igényeket is kielégítő, az egészséges táplálkozás követelményeinek megfelelő fogások.

Állandó étlapunkon azok az ételek szerepelnek, melyet visszatérő vendégeink keresnek. Havonta változó étlapunk választékát az adott időszaknak (tavasz, nyár) vagy a hónapra jellemző eseménynek (farsang, húsvét, vad, liba vagy karácsonyi étkek) alapján állítjuk össze. Külön ajánlatunk van a gyerekeknek is.

A legnagyobb magyar borászok borai közül lehet válogatni, különleges borokat is. Széles választékát nyújtjuk az igazi magyar pálinkáknak (23 féle).

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.0
Összesen 4
5 2
4 0
3 0
2 0
1 2
  • Budakert Vendéglő

    Kiskutyával érkeztünk, aki a hirtelen mozgásokra ugatott. Ahelyett, hogy figyeltek volna, kezdettől fogva azt éreztették, nem vagyunk szívesen látva. Lekötöttük a kutyát, bocsánatot kértünk, figyeltünk rá. De amikor a pórázt megrántotta, egy pohár leesett és eltörött. Ha eddig nem éreztük volna magunkat rosszul, most végképp gondoskodtak róla: a pincér velünk akarta feltakaríttatni az üveget. Igyekeztünk a helyzetet kezelni, a barátnőm kiment a kutyával, én fizettem, és bár egyáltalán nem volt jó élmény, a kellemetlenség miatt is azért adtam borravalót. Ezután a barátnőm visszament elkérni a Vásárlók könyvét, ami egyrészt nem volt kihelyezve, másrészt megtagadták a kiadását. Függetlenül attól, ki hogyan értékeli a fent leírt helyzetet: ahol egyszer nem adják ki a Vásárlók könyvét, ott máskor sem fogják.

  • Budakert Vendéglő

    Az utóbbi időben többször jártam/ jártunk az étteremben. Tény, ha egy időben sokan érkeznek, az a konyhának komoly feladatot ró és az ételekre egy kicsivel többet kell várni. A személyzetet nagyon nehezen megoldható helyzetbe hozza, ha a kerthelyiség mellet még a belső termekben is sokan vannak. Tekintettel arra, hogy ezidáig az ételek igen finomak voltak és a személyzet velünk mindig udvarias volt, továbbra is megyünk, ha tudunk. Türelmünk az adott esetben kicsit lassabb kiszolgáláshoz van és lesz.

  • Nekünk nagyon kedvelt helyünk volt ez a vendéglő, már alig vártuk, hogy ismét jó idő legyen, mert nagyon kellemes a kerthelyiségben étkezni. A kiszolgálás többször hagyott kívánnivalót maga után, sajnos néha olyan, mintha szimpatikus - antipatikus megítélés alapján szolgálnának ki.
    Ma nagy örömmel mentünk, hogy ismét a kertben tölthetünk néhány órát egy ízletes vacsora mellett. Fél óra után férjem a felszolgáló után eredt, aki a kertbe kilépve még csak arra sem méltatott, hogy szóba álljon velünk. Kiderült a párás melegben vagy eszünk bent, vagy nincs kiszolgálás, mert a felszolgálónak nincs ideje a kertben ülőkkel foglalkozni. Szomorú, de a takarításra sem volt senkinek ideje. A kerthelyiség elhanyagolt volt, száraz levelek, és elhanyagolt virágok szanaszét....sajnálatos, hogy egy ilyen régen működő vendéglátó hellyel mi történik. Elgondolkodunk azon, hogy valaha még bemenjünk-e, az egyik kedvenc nyári helyünkre. Ez az értékelés nem az ennivaló minőségéról szól, sajnos addig el sem jutottunk, de az emlékeink jók....talán ez még a régi.


Értékeld Te is!

Budakert Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Budakert Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.