Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
TV, WIFI, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Szeretettel várjuk kávézónkban, ahol egy pillanatra belekóstolhat a török kávéházak hangulatába.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.0
Összesen 6
5 3
4 0
3 0
2 0
1 3
  • Café Kara

    Fél órára akartam beülni a laptopommal kicsit dolgozni. Kaptam egy bodzás limonádét, ami rendben is volt, viszont a pincérek a terem egyik végéből hangosan kiabáltak át egymásnak a másikba, nem tudtam dolgozni. Mikor szóltam, hogy talán halkabban, az egyik pincérnő nagyon 'kedvesen': Ne mondja már meg nekünk, hogy mit csináljunk a saját kávéházunkban!' Nem is tudtam, hogy a tulajdonosok szolgálnak ki a helyen....

  • Café Kara

    Minősíthetetlen minőségű előre készített ételek, kritikán aluli kiszolgálás. A soha meg nem rendelt ételek/italok kiszámlázása pedig csak a távozás előtti plusz negatív élmény. Messziről kerülni!

  • A közelmúltban 20-25 fős baráti társasággal itt időztünk a benti alagsori helyiségben, és minősíthetetlen volt a kiszolgáló személyzet viselkedése: szavunkat sem értettük az ő kiabálva leadott rendeléseik és az egymás között igen hangos, nevetgéléseik miatt. Többször is kértük, hogy csendesebben beszéljenek, mindhiába.Majd amikor fizetésre került a sor, több asztaltársunkat hangosan le- 'nénizték'. Meg illene tanítani a vendéglátásban dolgozó fiatalokat, Hogy nem 'néni' és 'bácsi' a vendég, hanem hölgyem és uram. !!!


Értékeld Te is!

Café Kara

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Café Kara

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.