Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
1.0
Összesen 1
5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
  • Dorner Étterem

    Egy szóval...katasztrófa!
    15 fővel mentünk , rajtunk kívül kb 5 asztal volt foglalt még a kb 30-ból, ennek ellenére teljesen rugalmatlan volt a személyzet.Elvezettek egy 12 fős asztalhoz, magunknak kellett pótolni másik asztalokról a székeket, evőeszközöket, poharakat, ahogy hozták ki a rendeléseket!A
    menüs étlapra 5 percet vártunk, majd szintén kiszolgáltuk magunkat . Menüben szerepelt csak gyümölcsleves , nem tudták megoldani külön.Milánói makarónit szerettünk volna, amire rávágta , 'Hogy arra várni kell, mert tésztát kell főzni' .... nem is értettük , így nem kértünk akkor azt sem.Hagymás rostélyost szerettünk volna mire közölték , hogy az nincs, semmilyen marhából készült étel nincs most.Kértünk limonádét 2 kancsóval....a pohár már nem ért ki csak az innivaló, magunknak vettünk el poharat másik asztalokról.Szerettünk volna még egyet mire közölte , hogy elfogyott!!! Az üres leveses tányérok fele ott maradt fogyasztás után még 30 percet.A főételre majd 1 órát kellett várni.
    Rendelésnél előre jeleztük , hogy külön fizetne a 4 család, azt mondta a pincér majd fizetésnél jelezzük.Kerek 10-esből nem tudtak visszaadni , nekünk kellett rohangálni másik helyre pénzt váltani.Természetesen össze-vissza volt minden felírva, nem húzogatta ki amit beütött.A saját egyedi rendelésünket elmondtam kifizettem , a férjemnek addig vissza kellett szaladnia belső részbe ahol ettünk .Én kijöttem, 1.5 perc múlva a férjem is amikor kiderült hogy ugyanazt a 7000-es rendelést kifizette ő is, nem szólt a ' kedves' pincér , hogy rendezve van.Hozzateszem nem is ugyanannyit kért tőlem mint tőle, ugyanarra a kajára! Bocsánat sehol, fintorgás persze megvolt! Az egész hely sötét és régímódi , a kiszolgálás csapnivaló, ennyi pénzért az ételektől se ájultunk el!Mi nem megyünk még egyszer és nem is ajánljuk!


Értékeld Te is!

Dorner Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Dorner Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.