Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 24:00 Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz

Értékelések

Értékeld Te is
2.6
Összesen 8
5 0
4 4
3 0
2 1
1 3
 • Kedves, pörgős pincérek, jó hangulat, finom ételek, viszonylag gyorsan szervírozzák őket, egyetlen negatívum hogy drága.

 • Fatál Étterem

  Több, mint 15 éve mindig amikor budapesten járunk mindig bementünk egy jót enni, ajánlottuk is akinek tudtuk, de ennek minden bizonnyal vége.

  A sokat emlegetett bajudzos kövér pincérhez korábban nem volt "szerencsénk", de ezúttal bemutatkozott, ami tekintettel arra, hogy korábban is nem kevés panasz volt rá sokat elárul a hely ill. a munkaadó mentalitásáról és üzletpolitikájáról.
  Feleségemmel és kislányommal szerettünk volna ismét itt ebédelni, mind nagyon vártuk már. èpp beléptünk és próbáltunk volna nézni egy megfelelö helyet ahol leüljünk, amikor mellettem a "kedves" és komoly vendéglátói ismeretekkel rendelkezö öregúr egy rövid köszönést követöen elöször is tisztelettel és hangosan megemlékezett a "kurva anyánkról", majd miután a feleségemék közben már megpróbáltak volna valahova leülni (ahol nem volt "foglalt" tábla kirakva) odakiabált egy nem túl természetes mosollyal, hogy "persze bazd meg, mintha itt sem lennék".

  Azt hittem egy rossz filmben vagyok, szóltam is nekik rögtön, hogy "na itt nem maradunk", aztán szépen elindultunk kifelé. Mivel a kiszolgálók része kicsit bambán kezdett el nézni, azért megjegyeztem, hogy ezt nem kellett volna, mire még bambábban néztek (ezúttal már a kövér pszichopata tajparaszt is), ugyanis addig csak németül beszéltünk, mivel a feleségem nem magyar, ezúttal viszont már magyarul szóltam vissza.

  Csak gratulálni tudok annak, aki ilyen embereket alkalmaz ilyen hosszú idön keresztül ennyire jó helyen lévö és ilyen jó múltú vendéglátóegységben, de miután utánaolvastam, hogy most már az ételek minöségére is sokan panaszkodnak a Fatálban, nem meglepö ez sem. A pozitív kommenteket pedig valószínüleg be lehet tudni a néhány szerencsés vendégen kívül az éppen aktuális tulaj azon illúziójának, hogy az a megoldás, ha fake pozitív értékeléseket ír. Több mint sajnálatos és felháborító.

  Korábban csak ajánlani tudtam mindenkinek, de ezt a hibát mégegyszer biztosan nem követem el...

 • Fatál Étterem

  Nehanyszor mar jartam Onoknel. Minden alkalommal megelegedve es jollakottan tavoztam
  ami nagyban koszonheto a kedves pocakos oregurnak, aki rendszerint jokedelyu,
  udvarias es rendkivul finom eteleket ajanlott. Szombaton kulfoldi vendegeimmel
  tertem be az etterembe, amit nem is bantunk meg. A bajszos oreg pincer kedves
  volt, ujra jo eteleket ajanlott. Igy vendegeimmel jo hangulatban tavoztunk. Vissza fogunk
  ujbol terni. "Kiraly" az oregur es az etterem!!! Koszonet

 • Fatál Étterem

  Botrányos! Az ételek: Májgombóc leves-ízetlen lé, óriási ízetlen gombóccal. Cigánypecsenye tükörtojással-elfogadható minőség, tele fokhagymázva, legalább a hús nem rágós.
  Kiszolgálás: kritikán aluli. A pincér egy kövér ember, aki alig tud mozogni, ebből adódik a kiszolgálás sebessége is. Kb egy agybajos csigávaéval vetekszik. Nyom azért, hogy egyszerre adjuk meg az elő és főételt, mert akkor "sokat kell a másodikra várni" alapon. Szerintem inkább gyorsan ki akarják szórni az emebereket, nem hagyva időt nyugodtan enni. Sajnos azonban ez nem működik nekik, mivel az elején kb 10 percig meg sem kérdezik, hogy mit szeretnénk inni. Ez folytatódik tovább is, a főétel előtt kérünk egy második sört, ami meg is érkezik, mire megettük a főételt.. Ugyanez igaz a savanyúságnak kért olajos paprikára: PONT odaér, mire befejezem a cigánypecsenyét. Még a pincérnek áll feljebb,h ezt is rendeltük, nem?? Persze, de nem desszertnek.
  Fizetés: 2013-ban NEM fogadnak el kártyát. Kértem ÁFÁ-s számlát, amihez nem jár részletező, így ma sem tudom, hogy vajon a meg nem evett olajos parikáért fizettem-e. Kiszámoltam a végét forintra pontosan 1000-ért apró, fémpénzben, mivel senkit nem érdekelt, hogy ízlett-e az étel, illetve, hogy meg voltunk-e elégedve. Ezt a sok aprót természetesen visszakaptuk, visszajárónak, de úgy, hogy másik 10 perc várakozás után a fizetőpincér nem volt képes odadugni (bátor eléggé) a képét, hanem egy kollégával küldte ki a szánalmas dobozukat.

  EGYÁLTALÁN NEM AJÁNLOTT ÉTTEREM, a városban ANNYI szuper hely van!!!

 • Fatál Étterem

  Az ételek minősége jó, a mennyiség feleslegesen nagy, a kiszolgálás felháborítóan rossz, a tányérok tisztasága kétes, egy pici kávéházi szalvétát adnak, és a saláta és a főétel között nem cserélik az evőeszközt. A salátát egyébként hetünknek egy nagy tálban hozták, tányér nélkül, mondván, hogy ez itt így szokás, de ha nem tetszik, miért nem rendeltünk tányért is. Rendeltünk, és enyhén koszosakat kaptunk. A pincérek nyelvtudása katasztrofális, ettől a kiszolgálás még rosszabbnak tűnik, mint amilyen eleve volt.. Ezért az ételek jó minősége ellenére sem megyünk többet ebbe az étterembe. Amúgy az volt a benyomásunk, hogy nem a visszatérő vendégekre építkeznek, hanem az egyszer beesőkre. Nem ártana, ha a menedzsment elolvasna a külföldi honlapokon lévő értékeléseket a kiszolgálást illetően.


Értékeld Te is!

Fatál Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Fatál Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.