Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:30 - 17:30 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány
Felszereltség:
Melegétel, Kártyás fizetés
Rólunk:

Idehaza nagyon kevés a hal étterem. Étterem, amely kifejezetten a halételekre specializálódott. A halételek egészségre gyakorolt jótékony hatásáról ugyanakkor mindenki tud. Sőt azt is tudjuk, hogy a világnak azokon a tájain, mint Japán, Norvégia, ahol jelentős mennyiségű a halfogyasztás, a tengerparti elhelyezkedés miatt, jóval magasabb a várható életkor.

A sok halfogyasztásának szervezetünkre gyakorolt hatása semmi mással össze nem vethető. A hal laktató húsétel, így bőséges és változatos fogások varázsolhatóak belőle. Idehaza mégis nagyon alacsony az egy főre eső halfogyasztásunk, ami főként a karácsonyi halászlére és rántott halra korlátozódik.
Nálunk bőséges a hal kínálat

Alacsony a halfogyasztásunk, mert a hal a drágább húsételek közé tartozik. A Friss’n Fish éttermet pontosan azért hoztuk létre és azért nyitottuk meg, hogy ezt a dilemmát mindenki számára véglegesen megoldjuk. Változatos, egyedi, különleges és hagyományos halételeket egyaránt készítünk gyors éttermeinkben, halsütödénkben. Így mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő fogásokat éttermünkben.

Mutass többet

Értékeld Te is!

Friss'n Fish

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Friss'n Fish

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.