Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Pizzéria
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Le cheque dej., Sodexo Pass, Ticket restaurant
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Ebéd, vagy vacsora előtti/utáni hangulatos sétakocsikázás lovas stráfkocsival szerelmes pároknak, családoknak, társaságoknak.
Kulturális program keretében látogatás a zsámbéki Romtemplomba, a Szent Vendel Domborműves Népi Lakóházba és az európai hírű Lámpamúzeumba.
Látogatás a Cserepes kert Fazekasházba, ahol vendégeink maguk is kipróbálhatják a korongozás élményét és művészi kivitelű kézműves kerámiákat vásárolhatnak.
Ebéd utáni borkóstoló a töki Nyakas Pincészetben.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.8
Összesen 8
5 2
4 1
3 1
2 1
1 3
 • Nekünk nagyon tetszett.Nagyon finom,mutatós és különleges összeállítású az étel!De!A kedves főnökség figyelmébe szeretném ajánlani a falra felszerelt klímákat, akkor nem kellene a legyeket hesegetni az ételről miközben esszük,és a pizza készítők se kennék bele az ételbe az izzatságukat a tenyerükről amit törölgetnek a 100 fokos sütő mellett!!!

 • Nekem még nem volt bajom velük! A kiszolgálás viszonylag gyors! A köszönésükkel még nem volt probléma! Nem tudom kinek mi baja van velük? Kevés az emberük, ámde több a rendelés, így nyílván lassabb is a kiszolgálás, ráadásul FOLYAMATOS 12 órában VIGYÁZBAN állni nem kellemes! Aki ezt sérelmezi, az ne rendeljen tőlük! Akik ilyen hozzá nem értő megjegyzéseket tesznek, valószínüleg lövésük nincs milyen vendéglátásban dolgozni, és szó szerint VIGYÁZBAN állni!!!!!!!!! Aki e szöveget írta kereskedelemben dolgozik, illetve ő is 12 ÓRÁBAN VIGYÁZBAN áll!!!!!

 • Gabriele Étterem

  A fagyi és a főételek jók, maga a hely hangulatos, viszont a pizzák a minőségükhöz képest, illetve azokra az extra feltétek erősen túl vannak árazva. Rengeteget kell várni, hogyha házhoz rendel az ember ,amivel nincs semmi probléma, mert hát nem egy valaki telefonál oda. De akkor már elvárnám, hogy normálisan el legyen készítve a pizza, ne pedig 26 cm-esre legyen kinyújtva a 'nagy' pizza, illetve ebből ne 5 cm legyen a széle. Nem mellesleg a személyzet nagyrésze meglehetősen lekezelő, ha mindezeket orvosolják, nagyon jó kis üzlet is lehet.

 • Gabriele Étterem

  Már másodszor vernek át egyszer másfél óra alatt sem voltak képesek kaját kihozni ma meg a telefon számomat nem voltak képesek rendesen leírni erre a vallász dudált a sofőr. Nálam elő szilveszter van szól a zene nem hallottam én vagyok a hibás. Nem értem erre küldjük a pizzát vagyis csinálunk egy másikat nevetséges.

 • Gabriele Étterem

  A legrosszabb hely amivel életemben találkoztam, felhívom őket, hogy rendelni szeretnék:
  1. Köszönés luxus
  2. Már olyan jóba vagyunk, hogy azonnal tegeződünk
  3. A telefon végén álló, rendkívül motivált hölgynek fogalma sincs mi van az étlapon, illetve hogy 2 hamburger között mi a különbség
  4. A végén még én éreztem magam kellemetlenül, hogy egyáltalán telefonálni mertem.
  4+1. A végén is elmaradt a köszönés, de úgy gondoltam már felesleges nevelési tanácsadást tartanom, hiszen elég érett (bár kevésbé tanult) hölgyhöz volt szerencsém.
  5. Az étel amit rendeltem 2 és fél óra múlva jött meg (megértem, biztos nagy a forgalom, bár fogalmam sincs, hogy miért ekkora az igény egy ilyen hulladék helyre) és feltettem a kérdést magamnak: Vajon mirelitet eszem és a szakács elfelejtette legalább megmelegíteni, vagy csak szimplán félrerakták kihűlni, ezzel vigyázva az égési sérülések okozta károkra?!
  ui.: Mindenkinek ajánlom, ha már az éhezés küszöbén áll és nem szeret éhen halni.


Értékeld Te is!

Gabriele Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Gabriele Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.