Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Ételbár
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Aki a vasi megyeszékhely, Szombathely vendéglátói berkeiben járatos, a Gól Vendéglő hallatán felkapja a fejét. Nem véletlenül, hiszen egy közismert, patinás vendéglátóhelyről van szó. A Gólt a már megszűnt TSZKER nyitotta 1974-ben, mint egy tipikus pincehelyiséges kisvendéglőt. Azon kevés vendéglátóegység közé tartozik, amelyet 34 év alatt mindössze három üzletvezető irányított. Sok évig a helynek vadászos jellege is volt, egyik terme vadászati motívumokkal lett díszítve, s a vadételek is domináltak az étlapon. A kisvendéglo hamar népszeruvé vált, foként kituno konyhájának köszönhetoen. Nagy volt a forgalom, sokan ide fizettek be menüs étkezésre.
A Városligeti sporttelep, a Sportigazgatóság, a Markusovszky Kórház, valamint a Muvelodési és Sportház közelsége sok vendéget eredményezett a csendes utcácskában lévo egységnek. Megfordult itt számtalan közismert személyiség, színmuvész, énekes, sportoló egyaránt. Meccsek, bálok, színházi és egyéb rendezvények idején egymásnak adták a vendégek a kilincset. Nyáron pedig a kellemes környezetű kerthelyiségben kellett asztalra vadászni. Az egyre nagyobb konkurenciaharcot is megvívni kényszerülő Gól néhány évig veszített vonzerejéből, s most éppen azon dolgozunk, hogy visszahozzuk a régi színvonalat, a korábban megszokott és igényelt külső és belső designet, és visszahódítsuk a vendégeket. Ezt most is elsősorban jó konyhával, ízletes ételekkel, profi kiszolgálással kívánjuk elérni. Ehhez szakképzett, tapasztalt munkatársak jelentik a garanciát. A szélesköru á la carte étlap mellett hetente változó, kétféle menüvel is szolgálunk. Csapolt sörtől a folyó borig természetesen sokféle italt is kínálunk az itallapunkon. Két belső termünkben összesen 80-90 főt tudunk fogadni, nagyobb csoportoknak a belső éttermi részt áll rendelkezésre.
A hangulatos kerthelyiségben 50 vendég foglalhat helyet. Akik csak egy italra ugranak be hozzánk, azok azt a söntés elotti asztalnál ülve is elfogyaszthatják. Kisebb-nagyobb rendezvényekre is nyitottak vagyunk, ezekhez persze érdemes mielőbb biztosítani a helyet. A nyitva tartást az igények és a forgalom szerint alakítottuk, azaz hétfőtől szombatig 11-22 óráig, vasárnap 11-tol 14 óráig tartunk nyitva. Természetesen a további fejlesztésekről sem mondtunk le, hiszen azt szeretnénk, hogy a GÓL nevéhez méltóan igazi telitalálat legyen az itt megfordulók számára.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.7
Összesen 3
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
  • Gól Vendéglő Szombathely

    Nagyon kellemes vendéglő a szombathelyi Gól. Jól főznek, kifogástalan a kiszolgálás, a higiéniára sem lehet panasz. Egyetlen szempontból érheti kifogás: állandóan szól egy rettenetesen gagyi amerikai kereskedelmi rádió. Jobb országokban és jobb helyeken egyáltalán nem divat már, hogy a vendégekre, ha kérik, ha nem, rálőcsölnek valamilyen zenét + reklámokat. Kiemelkedően jó hellyé válhatna a Gól Vendéglő is, ha nem zúdítana vendégeire agyrohasztó, lélekroncsoló zenei selejtet.

  • Gól Vendéglő Szombathely

    Nagyon jó kisvendéglő a kórház mögötti utcában. A konyhába nyugodtan be lehet nézni minden rendben. Van kerthelyiség is!


Értékeld Te is!

Gól Vendéglő Szombathely

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Gól Vendéglő Szombathely

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.