Töltés
Asztalfoglalás Éttermeknek Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Sodexo Pass, Ticket restaurant
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Parkoló, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
2.6
Összesen 5
5 2
4 0
3 0
2 0
1 3
 • Évek óta rendszeresen járunk a Gyöngyvirág étterembe a kiszolgálás
  - mindig gyors, és udvarias
  - az étel mennyiségileg, és minőségre is kifogástalan
  - az asztalok, székek “újszerűek” és tiszták
  - mindig hozzák kérés nélkül a napi menü étlapját is, amelynek nagyon kedvező az ára
  - a megérkezésünktől számított 10 percen belül kihozták a megrendelt ételt
  - soha nem provokálták a borravalót, sőt a fizetésnél ha nem annál fizettünk, aki felszolgált, kérték hogy a ténylegesen felszolgálónak adjuk.
  Egyetlen “negatív” tapasztalatunk volt. Nem mindig van hely, de ez arra utal, hogy másnak is hasonló a véleménye.

 • Ategnapi tapasztalaink alapján nem megyünk többet ebbe az étterembe.
  Négyen voltunk,menűt ettünk. 2 menű kielégítő volt,bar a hasábkrumpli nem frissen volt kisütve,bezel még kibékųltünk volna,de a másik két menű csapni való volt. Pirìtott burgonya helmet megdermedt soba vízbe főtt krumplit hostal. A csirkemell olyan vékony volt,mint a szalvèta,a lecsós pulykamell csikokban nem volt pulykamell,Dell a lecsó is anyone kev's volt. Kértünk Egypt adagio salátát,Aztec többszöri kérésre is csak akkor hozták, amikor a főétel már majdnem elfogyott.

 • Hat éve ide jár(t)unk az éves üdülésünk alatt minden nap ebédelni. A mai tapasztalat után ez sajnos múlt idő. Párom kérésére nem ott helyben a vendégkönyvben (ha van még ilyen) reagáltam le a történteket, hanem itt, hátha eredményesebb lesz: 'Nnaaa, betódultak az olcsójancsik!!!!!' morgott az egyik kb.40-50 közötti rövid világos barna hajú mogorva pincérnő amikor meglátta a tófürdőből ebédelni érkező vendégeket. Majd zavartalanul folytatta a morgást: 'jönnek az olcsó menüre!!!!', ... Kb. 10 perc után lecsapott az asztalunkra két menülapot. Negyedórányi várakoztatás után méltatlankodva ránk rivallt: sikerült választani?!?! Segítségére érkező kedves szőke kolléganőjének arra a kérdésére, hogy minden rendben van-e flegmán odavágta: 'hadd várjanak, ráérnek, étterem van kiírva nem McDonald's!!!' Úgy vélem nem kell kommentálnom, a fentiek magukért beszélnek, mert minden szintet alulmúlnak, arról nem is beszélve, hogy egy ilyen ember egy egész intézmény jó hírét/nívóját tönkreteheti.

 • Gyöngyvirág Étterem

  sajnos nagyon rossz tapasztalatot szereztem. A kiszolgálás és az étel is katasztrofális.Hárman mentünk vacsorázni. Egy ember megkapta a levest és a salátát, ketten csak néztünk. Majd kb. egy óra múlva megkérdeztem az egyik felszolgálót, hogy sokat kell még várni? Erre flegmán odavágta, hogy


Értékeld Te is!

Gyöngyvirág Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Gyöngyvirág Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.